Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek, ha két OBJEKTÍVE...

Szerintetek, ha két OBJEKTÍVE csúnya ember összejön (párkapcsolat), akkor ők szépnek látják egymást, vagy inkább csak beérik egymással?

Figyelt kérdés
Hagyjuk az álszenteskedést, hogy "csúnya ember nem létezik", meg ilyesmi. MINDENKI látott már életében olyan embert, akit csúnyának tart. Akivel semmi esetre se jönne össze. És biztos látott már mindenki csúnya párt is. Engem érdekelne, hogy ők a saját szintjükön tényleg szépnek látják egymást? Vajon ők az objektíven szép, és dekoratív embereket látják csúnyának?

2023. márc. 26. 20:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
12%

En kedvelem egy baratom,de rondanak latom nagyon.

Soha nem valtozik meg az illeto kulsejerol alkotott kepem ,akarhogy megismerem vagy megszeretem az illetot.

2023. márc. 26. 21:43
 12/26 anonim ***** válasza:
30%

Jajj basszus.

Minden nő szeretne szép lenne, jó alkattal szép bájos arccal.

És minden férfi szeretne jóképű lenni.

De ez nem lehetséges, hogy minden ember jól nézzen ki.

Így szükséges egy kisebb kompromisszumot kötni az embernek saját magával.

2023. márc. 26. 21:56
 13/26 anonim ***** válasza:
56%
Megszepul a szemedben akit megszeretsz. Volt olyan bnom aki nem volt fullos csak ilyen 6-7/10 es elotte nem gondoltam vna hogy egyaltalan tudna erdekelni. Vegul 10esse valt a szememben es a vilagert se kelett volna rajta kivul barmilyen "istenno"
2023. márc. 27. 00:27
 14/26 anonim ***** válasza:
77%

Az objektíve, rájuk lényegtelen. Ha messze állnak az objektívtől, akkor is láthatják, meg a személyiség ismerete, szerelemmel való megtőltöttseg miatt is csodásnak látják.

A beérik-e egymással, értelmezhetetlen, mert ők két szenélyiség, a testük csak eszköz, hogy kommunikáljanak. Egymást szeretik, egymás miatt, egymás értékeiért vannak egymással, amihez felszínesen, lényegtelen szinten "hozzáad", hogy szép-e számára a másik teste vagy nem.

2023. márc. 27. 06:28
 15/26 A kérdező kommentje:

Hát, kicsit olyan érzésem van az itt olvasottakkal kapcsolatban, mintha a "csúnya" ember minden esetben valami csodálatos lélekkel bíró, nemes megtestesülés lenne. Pedig nyilván értitek, mire gondolok. Nem egyszer láttam már két csúnya embert, akik óbégatnak egymással az utcán, meglehetősen kültelki stílusban. Mégis együtt vannak.

És arra a kérdésre, hogy mi objektívan csúnya, itt van két példa, egy nő, meg egy férfi:

[link]

[link]

Vagy aki ezekre a saját szubjektív szűrőjén keresztül azt mondja, hogy szépek, hát... Azon elcsodálkoznék azért. De alapból, főleg a férfiak a külső alapján választanak párt. Egy olyan nőnek, akit nettó csúnyának gondolnak, szerintem esélyt sem adnak, hogy egymáshoz közel kerüljenek. Ezért nem értem, hogyan jönnek össze mégis egymással a csúnya emberek? Szerintem nekik teljesen máshol van a szubjektív szűrőjük, és tényleg szépnek látják egymást. Vagy olyan szinten kétségbeesettek, és félnek a magánytól, hogy egymásra fanyalodnak.

2023. márc. 27. 15:29
 16/26 anonim ***** válasza:

férfiként nekem bejönne a nő ha normális.

Nem szint leadás lenne komolyan tetszene mondjuk nem ártana még pár kép róla és nem a szex miatt mondom,gondolom az lett volna a következő hogy óh csak a lyuk miatt. Viszont tényleg van olyan nő aki nem jönne be talán még akkor sem ha normális legalább is a szex része tuti nem.

Ettől függetlenül én tudom magamról hogy raonda vagyok és nem is tervezek ismerkedni,nem várom l egy nőtől sem hogy be érje velem vagy esélyt adjon. Nem létezhet olyan nő aki valóban akarna csak olyan aki nagyon nagyon leadja valamiért.De nem panaszkodom tudván hogy legalább szexben lesz részem pénzért de lesz.

2023. márc. 30. 15:17
 17/26 Kroms ***** válasza:
Persze, hogy kompromisszum; erről szól minden kapcsolat. A női hipergámia sosem a saját szintjét keresi, vagyis az általuk választott férfi értéke mindig 1-2 szinttel magasabb lesz a sajátjuknál, amit viszont a bénítóan erős férfi libidó ellensúlyoz, ami miatt beérik a saját maguknál rondább, de cserébe könnyen elérhető/kezelhető nőkkel is. Sőt, a legtöbb férfi annyira ki van éhezve, hogy hajlandó odadobni magát a legelső nőnek, aki bármiféle érdeklődést mutat iránta.
2023. ápr. 3. 15:00
 18/26 anonim ***** válasza:

Az emberek már általánosan úgy pontozzák egymást, mintha termékek lennének.

"Jaj ez nekem nem kell, mert én 9-es vagyok ő meg csak egy gyenge 7-es."

Mert nem egy szerethető lényt látnak a másikban, hanem csak húsipari terméket. Soha nem fogják megtalálni azt a számukra tökéletes "terméket", amit szeretnének. A válogatósok, osztályozók fognak majd 30-on, 40-en felül kompromisszumokat kötni.

Egy pár, amelynek felei őszintén szeretik egymást nem csak osztályozandó hústerméket, vagy puszta gerjesztő szexjátékszert látnak maguk előtt amikor a másikra néznek, hanem olyan valakit, akihez erősen kötődnek, akit szeretnek, tisztelnek. Ez nem változik ahogy öregszenek. Náluk fel sem merül a kompromisszum kérdése. Amikor ránéznek a másikra nem egy számot látnak, hanem őt, akiből csak egy van és aki hozzájuk tartozik.

Ez egyre ritkább.

2023. ápr. 6. 02:09
 19/26 anonim ***** válasza:
18 de szépen le írtad
2023. ápr. 7. 15:52
 20/26 A kérdező kommentje:
18-as, ösztönök akkor is léteznek. Ez van. Evolúció. Az állatok is úgy fejlődtek ilyen pompázatossá, hogy a hímek a legimpozánsabb nőstényeket, a nőstények a legerősebb hímeket keresték párzás céljából. Akármennyire is civilizálódunk, ez a dolog még bennünk él. Tudat alatt. Valaki elnyomhatja magában, vagy megpróbálhat más dolgokra koncentrálni, de mindig ott lesznek az ősi ösztönök. Ezért is gondolom, hogy a nem túl szép lények (akiknek nem lenne esélyük szaporodni az alfákkal, ha állatok lennének) kénytelenek beérni a nem túl szép párokkal. És kénytelen szépnek látni a nem túl szép párt, mert a falkában a szerencsétlenebbek is szaporodnak, épp csak nem biztos, hogy túlélik. Én soha nem fogom se tagadni, se szégyellni, hogy kinézet alapján választok potenciális párt. Mármint, a kinézet a legelső pont. Onnantól kezdődik a második forduló, ahol eldől, kinek milyen a személyisége. De a második forduló csak az első teljesítése (kinézet) után kezdődhet csak meg. Ez van. Szép és egészséges gyerekekre vágyok tudat alatt. Egészséges anatómia, arc, és mozgáskultúra. Ezek az ősi ösztönök. A civilizáció persze sok mindent megváltoztat. A kinézet sokaknál másodlagos, de nem feltétlenül a lélek miatt. Hanem mondjuk kinek milyen az anyagi háttere, ki mennyire népszerű, ki hol áll azon a bizonyos egzisztenciális ranglétrán, stb.
2023. ápr. 7. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!