Más is fél amikor egy bizonyos családtagja vezeti az autót?
Amikor apám vezet. Öregszik, kezd figyelmetlen lenni. Nem annyira öreg még de már kezd hasonlítani a 70 évesek vezetési stílusához.. Évente max 1x ülök mellé.
Én amúgy sem szeretem, ha nem én vezetek. Nagyon ritka az akinek megbízok a vezetésében.
Exférjem mellett, mert ész nélkül száguldozott és előzgetett. A hátsó ülésen meg 3 gyerek.
Apám mellé nem ülnék be, de azt is utálom, ha ő ül mellém. Ha 300 méterrel előttünk megy egy kocsi, már óbégat, hogy vigyázzak, én meg ijedtemben nyomok egy satuféket.
Unokatesóm férje.
Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor ültem velük egy kocsiban, miközben ő vezetett, de sok is volt. Gyorsan is hajt, városon belül is, rángatja a kormányt, hirtelen és erősen fékez, meg hajlamos inkább kikanyarodni mások elé, mint egy picivel többet várni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!