Volt-van értelme hogy pszichológushoz jártál-jársz?
Jo sok minden felmerult a valaszokban :)
Megertem a kerdezot, hogy ajanlas utjan szeretne valakit talalni. Nem feltetlenul azert, mert masnal mukodott, hanem azert, mert ez egy olyan bizalmi jatek, amihez jo tudni valakirol azt, hogy valaki meg tudott bizni benne. Nekem is ajanlottak valakit, es akkoriban olyan melyen voltam, hogy magamtol nem lett volna lelkierom hozza: rengeteg pszichologus, megis kihez forduljak? Ki elott merek sirni? Szerencsere kivaloan egymasra hangolodtunk. 1 ev szunet utan is batran megkereshettem.
A kesest, a klienssel valo banasmodot en is a tagan vett szakertelemhez sorolnam. A bizalom a kettonk kozotti alapko, es a bizalmat nem azzal fogja epiteni, hogy folyton azt mondja a kliensnek: “Bizzon bennem, nekem barmit elmondhat.” Kozottunk ez a mondat soha nem hangzott el. Egyszer beszelgettunk errol, es mondta, hogy a bizalom azzal epul, hogy o is betartja a szabalyokat, nem kesik, az enyem az az 50 perc, nem fecsegi ki masoknak, amiket elmondok, stb. Kepzeljetek el engem, aki annyira bizalmatlan mindenki fele, hogy a pszichologushoz is ugy mentem, hogy mi van, ha nem jon, ha zarva lesz az ajto. A 3 ev alatt egyszer sem ert oda nalam kesobb, es amikor atpakoltuk az idopontot, akkor sem volt soha kavarodas, mindig ott volt :) nekem ez oriasi nyugalmat jelentett. Sot, azzal lepett egyet hatalmas elore, amikor eloszor hivtam idopont miatt. Nem vette fel, de vette a faradtsagot es visszahivott. Amikor elveszitetted a hited magadban es a vilagban, ezek az aprosagok sokat szamitanak :)
Es valoban nem ad tanacsot. Amivel en talalkoztam: belevezet abba, hogy merj magaddal szembenezni. Mesterien tudom eltemetni a dolgokat es az erzeseket, igy ez a szembenezes nekem nagyon hasznos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!