Sok idősebb ember miért mozsdatlan, büdös, ápolatlan?
Figyelt kérdés
Dohányboltban dolgozom és sokszor az undor és a hányás kerülget tőlük. Pedig nem csövesek, rendesen vannak öltözve ha férfik akkor meg vannak borotválkozva és látszólag tiszta ruhában vannak, de olyan szennyvíz szaguk van2023. márc. 20. 12:11
21/23 anonim válasza:
19. Nem tudtam eddig mi ez, de tényleg van ez a jellegzetes öregsegszag, idősebb, 60+ férfiakon szoktam érezni. De legutóbb már 50 évesen is éreztem.
De nem igaz hogy napi zuhanyzással nem lehet rajta javítani.. plusz ruha öblítő. Valószínű ők nem értik magukon.
Lehet az ok még hogy egyedül élnek és kicsit depresszióssok. Felelnek, jó a gyűrött ruha és minek zuhanyozni.. A depresszió a fiatalokat is legyűri csak kevésbé látványos.
Lehet még gyógyszer, betegség pl ízület.. De fürdéssel ezt is kordában lehetne tartani.
22/23 anonim válasza:
Jobb lesz, ha megszokjátok a szagokat, mert jöööön a lakossági vízdíj, ami a gáz-villany rokona lesz;)
Másrészt a napi zuhany se egészséges csak sznobság és a föld kincseinek pazarlása...pfff
23/23 anonim válasza:
Szerintem az ország leletképei ezek az emberek. Sok tönkrement ember, alkoholista stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!