Szerinted miért jobb az idősebb nő vagy férfi,mint a nálad fiatalabb?
Szerintem nem jobb egyik sem. Szerintem az a jó, aki nagyjából egy korosztály velem. Vele hasonló világban nőttünk fel, hasonló problémákkal küzdünk, a barátaink is valószínűleg könnyebben kijönnek egymással, jobban lehet együtt tervezni és építkezni.
Egy fiatalabb még nem akar olyan dolgokra gondolni, mint én, egy idősebb pedig már lejátszotta rég azokat a meccseket, amiket én vele együtt szerettem volna megélni és megvívni.
De ez csak én vagyok.
17-18 éves üde punci.
Az a tuti.
Leginkább az a jó ha egy korúak. Pl 32 éves férfi és 30 éves nő. Vagy 50 éves férfi 53 éves nő. Ezek úgy működőképesek.
Ami nem az;
Ha egy 35-46 éves nőknél amúgy eléggé sikertelen férfi 16-28 eves lányok után epekedik. Az elítélendő szerintem. És úgy se sikerül ha fejen állnak akkor se.
Nàlam idősebb nő fixre nem jó...
Vagy többgyerekes csalàdanya, vagy a klasszik belovagoltam a vidéket.
Arra a sansz, h normàlis, hetero, gyermektelen,30+évesen, minimàlis a sansz.
Jobban preferálom ha egy korosztály vagyunk.
Én pl 20 eves vagyok es szintén huszonévesekkel jobban kijövök mint a 30-40+ korosztállyal.
Egyszerűen nem ugyanaz az érdeklődési körünk, nekem fontos az is, hogy intellektuálisan is működjön a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!