Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek lehetne jővőm egy...

Szerintetek lehetne jővőm egy sokkal idősebb nővel?

Figyelt kérdés

Régen edző terembe amikor jártam..ott ismertem meg ezt a nőt (ő volt amúgy a terem vezető) és most is az. Nagyon jól néz ki még mindig..de pontosan fogalmam nincs mennyi idős, de nálam sokkal idősebb, ha tippelnem kéne olyan 45 lehet..de tényleg nem tudom.

Szinte mindent tud rólam..egy ilyen baráti viszony alakult ki köztünk amikor még oda jártam…néha célozgatott hogy velem akar lenni, de egyrészt soha nem vettem komolyan (azt hittem csak viccel), esélyt sem láttam, amúgy is volt mindig valakim…

Szinte az összes csajomat is aki akkor volt is ismert…néha szakítás után tőle kertem tanácsot ilyesmi.

A mai napig jó viszonyban vagyunk…likeoljuk egymást ilyesmi, de már fél éve nem is láttam, pedig egy kis városban lakunk (igazából annyi hogy le kene mennem a terembe) :d csak már nem járok..

Neki sincs párja most és nekem sem…nem tudom mennyi esélyem lenne most nála, az is lehet hogy nulla szóval ez ilyen elméleti kérdés .

30 f

2023. márc. 14. 20:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3%
Nem. Már lassan beáll nála a klimax, tartson macskákat!
2023. márc. 14. 20:53
 2/11 anonim ***** válasza:
8%

Ekkora nőhiányod van, hogy egy nálad 15-20 évvel idősebb klímaxos öreglányra fanyalodnál.

Semmi tartásod, vagy önérzeted sincsen??

Hogy nézel így bele a tükörbe??

Hozzád egy huszonéves nő való.

2023. márc. 14. 20:57
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
A néninek azért kellesz csupán, mert olcsóbban megkap téged, mintha mindig új góliátelemeket kellene vásárolnia a vibrátorába.
2023. márc. 14. 21:03
 4/11 A kérdező kommentje:

Azért jönnek vele össze mert nagyon okos, jól főz, tapasztalt, vissza tudna rángatni az edzésbe…most melyik 20 éves lotyó tudja ezt?

Nem csak ba..ni kell valaki, de mindegy csak elméleti kérdés volt..majd ha adja a lehetőség meg próbálom.

2023. márc. 14. 21:50
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Először is a 45 az nem öreg, meg lehet próbálni nincs benne semmi. Viszont kérdező nem mindegyik 20 éves lotyó, ez nagyon rossz felfogás.
2023. márc. 14. 22:49
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

A kérdezőnek nagyi-komplexusa van.

Ha jól remeg a keze a néninek, az még jól jöhet...

2023. márc. 15. 17:03
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Nézd, megpróbálni mindent meg lehet próbálni. Ha te ebben a kapcsolatban látsz valamit, akkor hajrá, az a lényeg hogy boldog legyél.Az ember sosem tudhatja, hogy milyen az az ember aki mellett boldog lehet, és ennek nem feltétlenül egy huszonéves lánynak kell lennie csak mert a tàrsadalom ezt várná el. Csak magadra koncentrálj.
2023. márc. 15. 20:07
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező egy kis "aranyásó" és az idősödő hölgy nyugdíjára hajt.

:)

2023. márc. 16. 12:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Milyen jövő, ne azzal foglalkozz hanem mindig ami neked jó. Nem idős a nő,ohh nekem mennyi ilyen volt amikor ennyi voltam. legalább nem drámázol állandóan mint egy húsz éves csitrivel. Itt dugás van és szeretés nem brazil szappanopera.
2023. márc. 24. 14:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Csak éppen a fiatal csajok hamvas és feszes bőrét lecseréled a korosodó hölgy ráncos és löttyedt narancsbőrére.

A kebleit is kb. 20 centivel lejjebb keressed majd...

2023. márc. 24. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!