Miért van az, hogy az idősebb korosztály sokkal követlenebb? Ti is tapasztaltátok?
Mert nem vol net, mobil, megtanultunk kommunikálni 3D-ben.:)
Meg jobban él, aki ráér, van rá kedves, kapacitása.;)
De sok a mogorva öreg, de sok a jó ember is, aki szereti az embereket.
Aki szidja a fiatalokat, mindenkit szid, az emberekre nem kiváncsi, nem szereti az embereket.
Meg azt mondják, a TV megjelenése volt egy jelentős közösségbomlasztó erő. Mert előtte kijártak a ligetbe piknikezni, beszélgetni, csónakázni, focizni, ismerkedni, aztán már megszűnt az emberek közti ilyesfajta kontaktus, mert mindenki otthon maradt.
azért van ez a nagy buliéhség, mert más fórumok nincsenek erre már. Jó, van Városliget, biztos mindenhol van "agóra", közösségi terek, de kevesebben járnak.
Most milyen egy gyerekkor? Engem a szoknyája mellett tartott az anyukám, de lakótelepi térre nézett az erkélyünk, sokat bandáztak lenn a kisgyerekek, én is vágytam oda, de nem nagyon engedtek, 5 éves voltam, amikor szerettem volna én is bandázni kezdeni.
Rengeteg gyerekregényünk és filmünk van erről a korszakról, meg lehet ismerni az életérzést.
Vidéki gyerekeket jobban szabadjára engedtek, már 3 éves kortól akár a helyi gyerekekkel, állatokkal.
Nagymamám idejében az egész nyarakat a Balatonnál töltötték gyerektáborban ingyen, és azt mesélte, életének legjobb része volt.
Ez az egyik kedvenc filmem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!