Sok idősebb ember miért mozsdatlan, büdös, ápolatlan?
Figyelt kérdés
Dohányboltban dolgozom és sokszor az undor és a hányás kerülget tőlük. Pedig nem csövesek, rendesen vannak öltözve ha férfik akkor meg vannak borotválkozva és látszólag tiszta ruhában vannak, de olyan szennyvíz szaguk van2023. márc. 20. 12:11
12/23 anonim válasza:
Nem tudom miért tapasztalod ezt, én mondjuk nem boltban dolgozom, de rendszeresen járok boltokba és nem tűnt fel, hogy a vásárlók többsége büdös.
13/23 anonim válasza:
Ki írt MINDEN idős emberről, 11-es? Sem a kérdező, sem én nem ezt írtam. Csak egy oknak felvetettem, hogy betegségektől is lehet egy amúgy ápoltnak látszó embernek kellemetlen szaga.
14/23 anonim válasza:
Szerintem nincs erejük, idejük és pénzük már annyira tisztán tartani mindent, és mivel ők maguk meg nem érzik ezeket a szagokat, mert megszokták, vagy gyenge már a szaglásuk, ezért beérik annyival, hogy jólvanazúgy.
15/23 anonim válasza:
Ilyenkor mindig előjön a múlt, hogy jó volt úgy az: nem igazán lehetett a higiénére ügyelni, így jó az ma is, amikor minden drága, a áborúval riogatnak mindenkit.
16/23 anonim válasza:
Magyarországon kortól függetlenül az emberek többsége egy igénytelen, beképzelt, tájékozatlan átlag proletár. Az ilyenek idős korukra jobban elhagyják magukat.
Most őszintén, a 40 felettiek között hány olyan embert látsz, aki nem dagadt és képes normálisan felöltözni?
17/23 NTBS válasza:
Elhagyja magát. Beteg. Nem érzi a saját szagát.
18/23 anonim válasza:
Mé, neked kéne, hogy tessenek? :DDD
Tudod, milyen drága luxus a tisztaság? Annyit nem ér, ha nincs értelme + pénz rá:DDD
19/23 kizcar válasza:
Lehet öregszagnak hatását érzed - 2-nonenal kémiai vegyület bőrön távozása, ami a korral jár és büdösnek érezheted. Én se szeretem. Ha meg tényleg büdösek, nem fürödnek saját hibájukból. Ha el tudnak menni a dohányosig....... és ráadásul bagósok is, ami még büdösebbé teszi őket.
20/23 anonim válasza:
Fiataloknál is lehet érezni meg lehetett is ált. sulis voltam a teremben volt a tesicipő milyen lábszag volt ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!