Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Keresed vagy kerülöd a magyaro...

Keresed vagy kerülöd a magyarok társaságát külföldön?

Figyelt kérdés
Én kifejezetten kerülöm a magyar társaságokat ha külföldön vagyok és inkább olyan helyekre megyek ahol kisebb az esélye a találkozásnak. Hogy vagytok ezzel?

2023. márc. 19. 13:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Eleinte kerestem a magyarok tarsasagat de rajottem hogy ok meg nem keresik az en tarsasagomat :D

Szoval ma mar ugy vagyok vele hogy nem foglalkoztat hogy en itt magyarokkal haverkodjak. A legtobb amugy is csak felszines kapcsolatokat akar, erdekbaratsagokat, vagy mar megvan nekik a fix barati koruk.

Amugy is a legtobb nem az en korosztalyom vagy pedig 1 oranyira laknak tolem.

2023. márc. 21. 01:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Nyugaton elek több evtizede. En kerülöm öket, nem jarok magyar rendezvenyekre, semmikeppen nem akartam magyar tarsat keresni, talalni magamnak. Evente egyszer megyek Magyarorszagra. Arrol en nem tehetek, hogy magyarnak, Magyarorszagon születtem, arrol viszont igen, hogy amint lehetösegem lett, elhagytam az orszagot. Eletem egyik legjobb döntese volt.
2023. márc. 22. 08:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez a mérce nálam. Ha hasonló gondolkodású, normális ember és magyar akkor szívesen ismerkedem. De a "tipikus magyar"" mentalitást kerülöm. Mit értek ezelatt? A "hülye helyiek"-ezést, az értetlenséget, fogalmatlanságot, senkihez semmilyen körülmények között nem alkalmazkodni, de mástól elvárni hogy hozzá mindig alkalmazkodjanak. Nem érdekelnek a "magyar rendezvények", amik a helyiek fikázásról szól és arról hogy ki kinek tud segíteni szállással, munkával mert lusta dög és több évi ottélés után sem képes nyelvet megtanulni.
2023. ápr. 24. 19:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Spanyolországban élek és itt ugyanezt látom. A kedvencem mikor valaki 5 év kintélés után büszke arra hogy nem beszéli a helyi nyelvet, mert "nincs rá szüksége" és teljesen lenéző a spanyolokkal. Akik velem teljesen segítőkészek voltak.
2023. ápr. 24. 19:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a magyarok undorítóak sokszor, pláne külföldön. Én, amikor kint voltam, kifejezetten utáltam, ha magyarokkal találkoztam.
2023. júl. 7. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!