Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Keresed vagy kerülöd a magyaro...

Keresed vagy kerülöd a magyarok társaságát külföldön?

Figyelt kérdés
Én kifejezetten kerülöm a magyar társaságokat ha külföldön vagyok és inkább olyan helyekre megyek ahol kisebb az esélye a találkozásnak. Hogy vagytok ezzel?

2023. márc. 19. 13:41
A kérdező szavazást indított:
Keresem a honfitársaim társaságát külföldön
Kerülöm a honfitársaim társaságát külföldön
Nekem mind 1
33 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Az embert nezem, nem a nemzetiseget.
2023. márc. 19. 13:46
 2/15 anonim ***** válasza:
Nyaralásra gondolsz? Dehogy keresem, miért keresném? Találkozom pont eléggel itthon, még túl sokkal is.
2023. márc. 19. 13:50
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

Eddig kulfoldon magyarok csak alámtettek vagy le akartak huzni szerezzek nekik munkát aztan ki akartak fúrni a helyrol, kibeszelnek a hátam mögött, vagy szálláson loonak tőlem pl a ruhaimat.(ez több helyen több város külföldön, több MAGYAR ember)

Még a román belga olágc gany cseh török munkatarsak nem voltak velem soha ilyen aljadékok mint a magyarok.

2023. márc. 19. 13:52
 4/15 anonim ***** válasza:
30%
*lopnak a magyarok
2023. márc. 19. 13:52
 5/15 anonim ***** válasza:
79%

Igen, van aki szimpatikus akkor nem gond.

De sok beképzelt primko van aki azt hiszi, hogy kijutott a "világba" és arcoskodhat. Na ez utóbbit messze kerülöm.

2023. márc. 19. 13:54
 6/15 anonim ***** válasza:
10%
Annyira bírom ezt, hogy a sok suttyó hogy köpködi a saját nemzetét, mintha ő nem is lenne magyar. Attól, hogy kiemigráltok a nagy nyugatra, attól még azok maradtok, hiába játszátok a nagy magyargyűlölőt. Barmok. 😄
2023. márc. 19. 14:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Készülök kimenni külföldre (szakmai illetve tanulmányi célból). Szeretnék olyan embereket megismerni, akik kultúrálisan nyitottak, intelligensek stb.

Beléptem ilyen facebook csoportba hogy "X országbeli magyarok" és borzalmas. A szellemi színvonal nagyon lent van (legjellemzőbb a "Bármilyen munkát és szállást keresek azonnal Y városban. Sürgős" kiírás. Semmi tervezés és még tudásuk sincs, max vendéglátós tapasztalat). Nem azért, mert magyarok, hanem mert ez jellemzi a kiköltözők vagy akár a társadalom nagy részét.

Emellett szeretnék nyelvet tanulni illetve idegen nyelven kommunikálni. Pont elég magyar ismerősöm van/lesz kint (párom, 1 rokon más városban, 2 távoli barát), barátkozni tudok más nemzetiségűekkel is. Nem fogom keresni a magyarok társaságát, de kerülni sem. Az embert nézem, nem a nemzetiségét.

2023. márc. 19. 15:43
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

nem vagyok benne magyaros facebookcsoportokban, meg nem járok ilyen alja helyekre ahol "magyar bulik" meg hasonló szrságok vannak.

ha valaki mellém sodródik és kiderül hogy magyar, az annyira nem gáz az én oldalamról, ha valakivel találkozok, az azért van mert dolgozik vagy tanul, de általában gyorsan elkopnak ezek az ismerettségek, nem azért költöztem oda ahova, hogy magyarul akarjak beszélgetni meg hasonló baromságok.

2023. márc. 19. 17:12
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyrészt kerülöm, illetve csak azzal barátkozom akit megbízhatónak találok, szóval én is az embert nézem. Ez nem magyargyűlölet, hanem suttyó proligyűlölet.
2023. márc. 19. 17:36
 10/15 anonim ***** válasza:
64%
Ausztriában élek és ciki nem ciki az istenért se vagyok hajlandó magyarul megszólalni, higgyenek csak osztráknak. Az eddigi tapasztalataim szerint a magyar az egyik legundorítóbb ember külföldön, ott tesz alád, ahol csak tud, kibeszél, fúr, manipulál, stb. Egy okádék a legtöbbjük viselkedése.
2023. márc. 19. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!