Normális dolog, ha másként viselkedem nők társaságában?
Sokkal óvatosabban, diolomatikusabban és pontosabban igyekszem fogalmazni. Nagyon figyelek hogy ne mondjak olyant amit más félreérthet (főleg egy nő ne értse félre)
Esetleg ez valamilyen szorongás lenne?
Vagy természetes emberi viselkedés ellentétes nemű, reproduktív korú személyek társaságában?
Mellesleg ez bármilyen relációban így van, nem csak a szabadidőben/magánéletben
Nem vagyok incel, sem anyu szoknyája alatt élő dologtalan szűzfiú sem, de az igaz, hogy introvertált vagyok.
F30 (mert gyanítom ez is számít)
Kérem válaszoknál aki tudja, fejtse ki bővebben miért igen miért nem, vagy miért nem lehet ilyen könnyen állást foglalni a kérdésben.
Ha valakinek van komolyabb olvasottsága a témában, vagy foglalkozott sokat az emberi viselkedéssel (esetleg szakavatott a kommunikáció területén) azt megköszönöm ha jelzi. 😇
Diolomatikus?
Esetleg diplomatikust akartál írni?
Te akartál azt írni, csak nem sikerült. Én hűen idéztelek. Mázlid van, hogy a kommentelők nem ebbe kötöttek bele, ahogy most te belém.
Mondjuk az első két kommentre írhattál volna valami köszönömöt vagy valamit jó 1 hónap alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!