Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az beteges,hogy nőként a...

Az beteges,hogy nőként a fiatal férfiakat látom szebbnek, talpraesettebbnek és fennségesebbnek a nőknél?

Figyelt kérdés
Itt nem a tinikre gondolok,hiszen ők fejben még "szinte"gyerekek,hanem az olyan 30 tól 49 ig korosztályt.Volt szerencsém beleszeretni,ilyen szép arcú palikba,mivel engem csak ők tudnak megfogni az alfa hím,mert én a küllemet nagyon fontosnak tartom egy férfinál.A nők olyan kis szerencsétlenek,mint pl én is sokmindenben de ők valahogy egyben ügyeskezűebbek, kifinomultabb beszédűek és nem dilisek inkább nyugodtabbak,lazábbak.Legalábbis nekem akik voltak szívem választottjai ilyenek voltak .
2023. márc. 17. 07:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem.

A beteges az, hogy férfiként nőnek adod ki magad az oldalon.

2023. márc. 17. 08:06
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Ja hogy nőnek próbálta kiadni magát? Én a kérdést olvasva egyből úgy gondoltam hogy ő egy férfi aki a férfiakra izgul, tehát meleg. Eszembe se jutott hogy esetleg ő egy nő, az írásából egyértelműen férfi.
2023. márc. 17. 08:15
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Ja most látom hogy már a kérdésben is írta hogy "nőként" :D én mégis férfinak gondoltam baszki
2023. márc. 17. 08:16
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Ha csak egy választ fogadsz el, akkor ez nem is kérdés, ergo nincs helye az oldalon.

Legyél kemény, írd ki facebook-ra és számold a lájkokat, itt csak szemetelsz

2023. márc. 17. 09:41
 15/17 anonim ***** válasza:
4%

Szerintem, aki nem elvakult és nem dől be a propagandának, az ugyanezt tapasztalja. Nem nagyon találkoztam még olyan nővel, aki megközelítette volna a legértelmesebb, legtalpraesettebb férfi ismerőseim szintjét.

Oké, látom, hogy nők nagyon arrogánsak és magabiztosak (khm) lettek, de azt látom, hogy egyszerűen nem képesek azt a szintet hozni, amit a legjobb férfiak, képtelenek érzelmektől függetlenül megnyilvánulni a legtöbb kérdésben, és sokszor alapvető logika képességekkel sem rendelkeznek.

Egyik ismerősöm mondta régen, hogy nők komplexusos személyisége nem viseli el, hogy örök másodokig a férfiak mögött, ezért is annyira agresszívak manapság. Van benne igazság, valljuk be. Rossz lehet, hogy a „nők erősek okosak” mantra ellenére képtelenek hozni a legjobb férfiak szintjét. A diplomás nők többsége is teljesen átlagos képességű, és szinten mindenben a férfiakra szorul.

2023. márc. 17. 13:43
 16/17 anonim ***** válasza:
88%

#15: a kérdező is férfi, de még arra sem képes, hogy úgy írjon ki egy kérdést, hogy elhiggyék róla, hogy nő.

Ennyit a szuper férfi képességekről.

2023. márc. 17. 14:56
 17/17 anonim ***** válasza:
91%
15-ös nagyon aranyos :D ez se látott még nőt élőben
2023. márc. 17. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!