A fiatal nők miért nem olyan nőiesek már?
Kezd kihalni ez a valódi nőiesség. A kifinomult beszédkultúra, a finom megjelenés, stb.
Rengeteg póthajas, hosszú karmú, káromkodós, magamutogató, alultözött fiatal nő van. Rikácsolnak, hangoskodnak, vannak akik rengeteget buliznak.
Az etnikumok elnépesedése kihat a hazai termések szocializálódására is.
Na meg persze a F*szbúk és egyéb közösségi mérgezések, ValóVilág, és további médiaszennyezések sem kevésbé.
Valamint az egyre gyengülő szülői nevelés, moralitás, erkölcsök, családban látott példák is nagy arányban kihatnak a jellemre.
Ez a szomorú igazság.
#5 én ezzel vitatkoznék, mert most is megfelelési kényszerből csinálja a kb 70 százalék ugyanazt: ezt a vonalat amit fent leírtam. Mert sok pasi is agymosott szerintem a videoklippek miatt, ezt a lányok is látják, lehet onnan jön ez az egész.
#6 igen mindig más volt az elvárás, de a viselkedés azért más volt. Inkább egy kicsit szemérmesebb, mint egy magamutogató, legalábbis szerintem.
#2 igen, feltűnőbb a hangosabb, de valamiért nincs alapvető igényük arra hogy finomak legyenek. A nőiességnek is megvan a bája. Nem azt mondom hogy ne legyen lelkében kacér, de sokkal izgalmasabb ha ezt a kiválasztott férfinek mutatja ki
"de sokkal izgalmasabb ha ezt a kiválasztott férfinek mutatja ki"
Lásd #5. Már nem kell a férfiaknak megfelelniük, azt csinálnak amit akarnak, illetve a butácskábbak azt, ami épp a divat - a férfiaktól független divat.
4
Ja, mert a festékboltot kifosszák és öntik arcukra a vakolatot;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!