Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A fiatal nők miért nem olyan...

A fiatal nők miért nem olyan nőiesek már?

Figyelt kérdés

Kezd kihalni ez a valódi nőiesség. A kifinomult beszédkultúra, a finom megjelenés, stb.

Rengeteg póthajas, hosszú karmú, káromkodós, magamutogató, alultözött fiatal nő van. Rikácsolnak, hangoskodnak, vannak akik rengeteget buliznak.

2023. márc. 4. 09:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem az idősebbek sem valami nőiesek már. A 40 alattiak többsége konkrétan olyan, mint ha egy hisztis kislány egy bunkóbb féle férfit próbálnak utánozni, viszont az arroganciájuk mögött legtöbbször nincs valódi tudás, vagyis a legnagyobb tudású férfiak szintjét nem tudják megközelíteni.

Báj, nőiesség már nem sok van sjanos a mai nőkben. A fiatalok meg konkrétan olyanok, mint ha instán lennének: pózolós, és más semmi.

2023. márc. 6. 14:59
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
Az ilyen viselkedésre nagyobb most a kereslet (igen, a "férfiak" által is - más kérdés, hogy értelmes nő nem a "pasiknak" mint homogén halmaz akar megfelelni... de nem mindenki értelmes, meg vannak olyan önbizalomhiányos nők, akik a random, akármilyen pasik bókjaiból nyernek önbizalmat és azt hiszik, akkor értékesek, ha minél több férfinak bejönnek) és divatosabb. Illetve van az a fajta erőltetett, tömény nőiesség, finomkodás, ami még a maga idejében is túlzás volt és a nőkre volt erőltetve a társadalom által... az meg nyilván azért tűnt el, mert megjelent a feminizmus, és eljutottunk odáig, hogy a nők el tudják magukat tartani, nem a férfiaktól függnek, és nem akarnak egy kreált ideálképnek megfelelni... sztem ez ilyen szempontból jó, hogy most már nemcsak egy férfitól fogadjuk el, hogy erélyesebben odaszól, ha vegzálják, nem kell tokától bokáig beöltözni a legnagyobb nyári melegben csak azért, mert egy atlétatrikó vagy ujjatlan blúz már túl sokat mutat, nem kell kenetteljesen és jámboran cseverészni akkor sem, ha nagyon feldühítette valaki, nem kell akkor is szuperkecsesen tipegni, ha késésben van...
2023. márc. 6. 20:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Másik nem, de ugyanaz a "probléma": van egy fiú aki öltönyben jár a sulimba, és a matek tanár(!) mesélte el ezt nekünk röhögve, kigúnyolva a gyereket, a többiek meg nyilván adták alá a lovat. Nekem nagyon régies és nőies a stílusom, és kifejezetten kedvelem a régi "illedelmes" beszédstílust, és etikettet is. Mégis jelenleg is sima farmerban és pulóverben vagyok, meg most sem úgy beszélek, mert egyszerűen nem ez a társadalmi norma, és kinézik, kigúnyolják azt, aki így viselkedik. Nekem az az elméletem, hogy manapság már mindent az egyszerűségnek és kényelemnek rendelünk alá, ezért halt ki minden amit fent említettem. Persze lehet tévedek.
2023. márc. 7. 07:36
 14/15 A kérdező kommentje:
Szègyellheti magát a matektanár. De jó lenne több ilyen férfi is mint az a fiú
2023. márc. 7. 10:22
 15/15 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, alpári normák vannak születőben
2023. márc. 7. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!