A Facebookon egy fiatal es/vagy csinosabb not mennyi véletlenszerű ferfi jelolget ismerősnek?
Ugy erzodik hogy ha egy nőnek van x(altalaban tobb száz) kovetoje facebookon azok többségében random foszereknalil bejeloltek az adott not aki meg nem jelolte oket vissza
de azert az eleg szanalmas amikor egy no megmagyarazza hogy ot ugyan senki sem jeloli es egyebkent is mit gondolok en hogy ilyet feltetelezek
sokszor tenyleg ugy erezheto hogy a nok szemeben nem minden himnemu szamit ferfinak csak mondjuk a kinalat felso 5%-a, azok akik vagy kinezetukkel vagy statuszukkal vagy valamilyen adottsagukkal vagy szerzett kepesegukkel kiemelkednek a tomegbol, meghozza jelentos mertekben, függetlenül attol hogy az adott no mennyire jelentektelen, esetleg egyenesen elonytelenul kulseju es sok esetben még a szemelyisege is turhetetlen es még csak nem is noies
Több 100 elég ha csak 1x is szóba álltak vele már bejelölik.
átlagosan 800-1500 ismerőse van már egy 25 éves jó csajnak
Sok ilyen idióta jelölget.
"A nők szemében nem minden hímnemű számít férfinak"
Ja, mert kötelező lenne veled facebookon ismerkedni tán, nem? Ki kérte a jelölgetést? És akkor az én kva anyám, hogy nem jelölöm vissza... 🙄🙄
ezt a kerdest feltenned az Instagrammos nocskeknek is akiknek letkerdes h mennyi kovetojuk van?
100valamennyi ismerost noveltem fel 300ra h ne logjak ki nagyon az atlagbol amikor munkakereseskor kemkednek utanam a HR-esek
megfelelo valasz?
14 évesen én is visszajelőltem minden boldog-boldogtalant.
Aztán 20 évesen 2 napig tartott, míg kitöröltem vagy 500 ismerőst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!