Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A Facebookon egy fiatal...

A Facebookon egy fiatal es/vagy csinosabb not mennyi véletlenszerű ferfi jelolget ismerősnek?

Figyelt kérdés

Ugy erzodik hogy ha egy nőnek van x(altalaban tobb száz) kovetoje facebookon azok többségében random foszereknalil bejeloltek az adott not aki meg nem jelolte oket vissza

de azert az eleg szanalmas amikor egy no megmagyarazza hogy ot ugyan senki sem jeloli es egyebkent is mit gondolok en hogy ilyet feltetelezek

sokszor tenyleg ugy erezheto hogy a nok szemeben nem minden himnemu szamit ferfinak csak mondjuk a kinalat felso 5%-a, azok akik vagy kinezetukkel vagy statuszukkal vagy valamilyen adottsagukkal vagy szerzett kepesegukkel kiemelkednek a tomegbol, meghozza jelentos mertekben, függetlenül attol hogy az adott no mennyire jelentektelen, esetleg egyenesen elonytelenul kulseju es sok esetben még a szemelyisege is turhetetlen es még csak nem is noies

2023. márc. 7. 22:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jelölgetnek, de sosem jelölöm vissza. Mégis, mit vártok?
2023. márc. 8. 13:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem egészen 10 éve, gimi alatt, jelölgettek rengeteget ismeretlenek, sokan kép nélkül, sokan pedig ránézésre 2x olyan idősnek tűntek, mint én voltam akkor. Őket sosem jelöltem vissza.

Mostanában viszont alig történik ilyen, nem mintha hiányozna. Nincs sok ismerősöm FB-n, de őket ismerem is személyesen.

2023. márc. 18. 13:12
 13/13 A kérdező kommentje:
ezek szerint ahogy oregszik egy no ugy egyre kevesebben kivancsiak ra?;/
2023. márc. 18. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!