Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan fejlődhetnék ilyen téren ?

Hogyan fejlődhetnék ilyen téren ?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel ismerkedünk, de nagyon rányomja a hangulatomra néha egy két dolog a bélyeget, tehát szeretnék függetlenebb lenni.

Már sokat fejlődtem ilyentéren, de úgy gondolom még mindig nem az igazi. Érzelmileg sem szeretnék befolyásolható lenni, mármint ha nem ír, ne legyen rossz kedvem, hanem magamtól is megtaláljam a jó dolgokat az életben.

Szóval elkezdtem, de hogyan könnyítsem meg a dolgomat ? Mivel érdemes ilyenkor elterelni a gondolatokat ?

2023. márc. 16. 08:17
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Kognitív terápia a megoldás rá. Egyedül ez nem ment nekem sem.
2023. márc. 16. 09:03
 2/5 anonim ***** válasza:
29%
Úgy, hogy nem függsz tőle. Egyedül is megtanulható. Pl ha van fontosabb dolgod is, akkor ő csak másodlagos lesz, hisz ha nem ír, akkor foglalkozol a hobbiddal.
2023. márc. 16. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos, ez így van. Amíg az ember várja, hogy vajon felhív-e újból, az nagyon rossz. Nem is szeretném újból végigcsinálni a fiatal éveimet. De erre nincs gyógyszer. Kell találni egy olyan embert, akinek nagyon kellesz, és csak ilyennel összejönni.
2023. márc. 17. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Most késülsátesnia paci másik oldalára. "ha nem ír, ne legyen rossz kedvem... Aztán miért is ne? Nem érzéketlen fatuskók vagyubk,hanem érző emberi lények. Telsesen terészetes, ha rosszkedvűk, urambocsá' dühösek vagyunk, ha e úgy sikerülnek a dolgaink, ahogy azt szerettük volna. Ezek a kudarcok tanítnak meg tervezni, előrelátni.
2023. márc. 18. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Jaj, ebbe nagyon bele lehet csavarodni, tudom. Kár viszont, hogy le van pontozva az első, pedig egyedül a vezetett önismereti munka segít benne, ez van. Tökmindegy, milyen hobbit találsz, meg mivel kötöd le magad, úgyis azon fogsz kattogni, amin nem akarsz. Ha önismerettel foglalkoznál, akkor rájönnél, mi váltja ki nálad ezeket és ezáltal elveszítenék az uralmat a gondolataid és érzéseid felett. Sokkal könnyebb lenne úgy, de ez nem egy egyszerű út azért, még ha nagyon nyereséges is.
2023. márc. 18. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!