Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy ne legyek hímsoviniszta?

Hogy ne legyek hímsoviniszta?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva meglehetősen nőgyűlölő vagyok és meggyőződésem, hogy a férfiak összességében jobbak a nőknél. Egyéni eltérések lehetnek, de átlagosan jobbak.

A fő problémám az, hogy férfiként nyilvánvalóan vonzódom a nőkhöz, de kevés nő van, akinek a viselkedését el tudom viselni.

Ki nem állhatom, hogy a zömük képtelen a logikán alapuló gondolkodásra, vagy ha képes is, az érzelmeik átveszik felettük az irányítást egy döntési helyzetben. A hangulatuk és a viselkedésük nagyban függ a pillanatnyi kedvüktől, menstruációs ciklustól és a csillagok állásától. Sokuk képtelen fegylemezni vagy mérsékelni magát, ha nincs rajtuk valamilyen erős külső nyomás, vagy pont hogy nyomás alatt összeroskadnak. Röviden hisztis p.cshák.

Elismerem, hogy férfiaknál is néha előfordulhat ilyen viselkedés, és azt is, hogy a nők közt is akad normálisabb. De olyan elenyésző számban!

Hogy ne vessem meg a nőket emiatt?

2023. márc. 13. 11:38
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
#18 Nem tudom, látod-e az iróniát abban, amit anyámról írtam.
2023. márc. 13. 14:26
 22/38 anonim válasza:
32%
Na mi a helyzet zsellér? A tegnapi kérdésed nem ért célba?
2023. márc. 13. 14:46
 23/38 anonim ***** válasza:
13%

" Te csak egy lukat akarsz... "

De sajnos -mint ahogyan közzétették a tv-ben is-, 4 lyukból 3 hüvelygombás!!

:((

2023. márc. 13. 15:14
 24/38 anonim ***** válasza:
74%

Nézd

Az érvelésed lehet logikus, bár szélsőséges, és nélkülözi a belátást.

Láthatóan 0 az empatikus képességed. Szóval a tény, hogy vannak olyan teremtmények amik öszötnösen jobbak nálad ebben (egyébként már a kutya is ilyen..) már önmagában azt jelenti, hogy önmagadban alkalmatlan vagy kerek egész emberré lenni.

Ismered a Ying-Yan jelet? Két fél ami egymásba hajlik, egymást kergeti, de egy kis rész van bennük a másikból. És ők ketten alkotnak egy kerek egészt. Ez az egészséges férfi és nő jelképe.

Te abból a szempontból nem vagy ilyen, hogy láthatóan hiányzik belőled az írmagja is annak, amit a nőkből magadban kellene hordozz ( a ki sfehér pötty a fekete félben). Szóval. Te méginkább rászorulnál egy nőre, hogy teljes egész lehess.

Arról beszélsz, hogy a férfi jobb a nőnél, pedig nem jobb, sem rosszabb, csak más. Mintha egy futót és egy úszót hasonlítanál össze. Teljesen értelmetlen. De az élet bizony egy aquatlon meccs, ahol futni és úszni is kell.

2023. márc. 13. 15:16
 25/38 anonim ***** válasza:
95%

24.

Van egy 3. megoldás is.

Eleve meg sem kell nősülni!!

2023. márc. 13. 15:18
 26/38 anonim ***** válasza:
95%

25, kelleni semmit sem kell, de ha együtt akarsz lenni nőkkel, akkor bizony ez van. Ha nem akarsz, akkor olyan lehetsz amilyen akarsz, teljesen mindegy.

De a kérdező nőt akar, tehát ehhez meg kell értse őket és a viszonyokat.

2023. márc. 13. 15:21
 27/38 anonim ***** válasza:

26.

" ha együtt akarsz lenni nőkkel"

Ehhez meg pláne nem kell megnősülni.

:)

2023. márc. 13. 15:25
 28/38 anonim válasza:
90%
Kérdező vagyis "paulus" légyszives ne írogass privátokat, fogalmam sincs miről beszélsz, én csak váalszoltam a kérdésedre.
2023. márc. 13. 15:36
 29/38 anonim ***** válasza:
0%
27, egyébként honnan szedted a nősülést?
2023. márc. 13. 15:40
 30/38 anonim válasza:
80%
Szerintem az ilyen kérdéseket törölni kéne, szomorú, hogy férfiaknak ez a szórakozás, hogy feljönnek ide és szapulják a nőket. Hogy valaki így kell, hogy kiélje magát....
2023. márc. 13. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!