Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy ne legyek hímsoviniszta?

Hogy ne legyek hímsoviniszta?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva meglehetősen nőgyűlölő vagyok és meggyőződésem, hogy a férfiak összességében jobbak a nőknél. Egyéni eltérések lehetnek, de átlagosan jobbak.

A fő problémám az, hogy férfiként nyilvánvalóan vonzódom a nőkhöz, de kevés nő van, akinek a viselkedését el tudom viselni.

Ki nem állhatom, hogy a zömük képtelen a logikán alapuló gondolkodásra, vagy ha képes is, az érzelmeik átveszik felettük az irányítást egy döntési helyzetben. A hangulatuk és a viselkedésük nagyban függ a pillanatnyi kedvüktől, menstruációs ciklustól és a csillagok állásától. Sokuk képtelen fegylemezni vagy mérsékelni magát, ha nincs rajtuk valamilyen erős külső nyomás, vagy pont hogy nyomás alatt összeroskadnak. Röviden hisztis p.cshák.

Elismerem, hogy férfiaknál is néha előfordulhat ilyen viselkedés, és azt is, hogy a nők közt is akad normálisabb. De olyan elenyésző számban!

Hogy ne vessem meg a nőket emiatt?

2023. márc. 13. 11:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
38%
Anyucikad
2023. márc. 13. 13:05
 12/38 anonim ***** válasza:
20%

Egy tanulmányban leírták, hogy amikor a nőknek nincsen semmiféle ellenérvük,

akkor hisztisen elkezdenek személyeskedni.

Ezt az állítást bizonyítja pl. a 10-es, a 11-es és a 12-es is.

2023. márc. 13. 13:18
 13/38 anonim ***** válasza:
46%
INTJ típusú nőt keress. Ők is logikára alapozva élnek, ha téged ennyire zavarnak az érzelmek. Nézz utána a pszichológia ezen ágának. Bár szerintem sem ártana egy pszichológus neked.
2023. márc. 13. 13:24
 14/38 anonim ***** válasza:
41%

14.

...és egy újabb személyeskedés!

2023. márc. 13. 13:31
 15/38 anonim ***** válasza:
6%

"meggyőződésem, hogy a férfiak összességében jobbak a nőknél."

ez igaz, az állatok 99% nál is 2 nem létezik, hím és nöstény! a hímek az "uralkodó" nem! a férfiak mennek vadászni és harcolni, lehet egyenlőséget kiabálni de bizony természet anya úgy teremtette az embert hogy í hím "felsőbbrendű" míg a nöstény "alárendelt" ez a állat világban is így van! de ha megnézed a társadalmunkba is, az orvosok férfiak, a legjobb ügyvédek férfiak, szakácsok? férfiak! katonák/kommandósok? több mint a 95% férfi! és lehetne még folytatni! szóval ez amit írtál ez tény!

"Röviden hisztis p.cshák."

sajnos ez is sokakra igaz

2023. márc. 13. 13:36
 16/38 A kérdező kommentje:

#11-12 Vicces, bár nem gyűlölöm, de anyám az egyik tökéletes mintapéldánya a nagybetűs NŐ-nek. Az ő ténykedése nagyban járult hozzá a nőkről alkotott világképemhez.

#14 Én járok. Engem ezzel nem sértesz meg.

2023. márc. 13. 13:48
 17/38 anonim ***** válasza:
46%
Érdekes hozzáállás. Igazad van, de az az érdekes, hogy az általam ismert férfiak szeretik ezeket a tulajdonságokat a nőkben. Rám is sokminden igaz ezek közül, de a férjem pl imádja, aranyosnak tartja. De mondjuk ő szereti is a nőket, a nőies tulajdonságokat és meg is tanult a nők nyelvén. Pillanatok alatt letöri a hisztim egy jól elsütött poénnal, anélkül hogy idegeskedne rajta. Egy nagybetűs férfi nem néz le egy komplett nemet. Te csak egy lukat akarsz, nem egy nőt, így nehéz lesz. Megszeretned kell őket, nem megtanulni nem megvetni őket. Feltéve, ha boldog, hosszútávú párkapcsolat a cél.
2023. márc. 13. 13:57
 18/38 anonim ***** válasza:
83%

“Nagybetűs nő” de nagy szavak. 😂

De megmagyarázni már nem tudnád hogy mit jelent

“Nagybetűs nőknek” nem lesz ilyen gyerekük

2023. márc. 13. 14:00
 19/38 anonim ***** válasza:
94%

"Te csak egy lukat akarsz, nem egy nőt, így nehéz lesz."

Pontosan. De luka neki is van, használja inkább azt. Lásd #10.

2023. márc. 13. 14:01
 20/38 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudom miért himsoviniszta az, ha nem vagy kiváncsi a női hisztire.
2023. márc. 13. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!