Szerintetek is bunkó a lakótársam?
Nem megyek ki köszönni, ha a lakótársam bármilyen vendéget fogad, akkor megyek ki köszönni, ha kimegyek a közös helységeket használni, és ott belefutok az illetőbe. Amúgy miért is kéne, én sokszor éjjel dolgozom, és napközben alszom, fel se kelek arra, hogy a lakótársam hazahozott valakit.
Amúgy meg, ha nem akar, akkor nem tudod erőltetni, amit nem értek, hogy miért avatjátok be egymást a szexuális életetekbe? Kinek mi köze hozzá? Ő nem a legjobb barinőd, meg nem a tesód, csak egy random ember, akivel kényszerűségből együtt kell élned. Maximum abban az esetben tudom elképzelni ezt a "hát ő csak barátság extrákkal" beszélgetést, ha a barátság extrákkal nálam aludna, és aztán reggel összefutnánk a lakótársammal a konyhában. De mivel mi távozunk egymástól az aktus után, én nem ismerem az ő lakótársait, és az én lakótársam se ismeri őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!