Szerintetek is bunkó a lakótársam?
Figyelt kérdés
Mindketten nők vagyunk, és én az a fajta vagyok, aki szeret pasizni, de azért nem fűvel fával, csak élem az életem. Lakótársam biszex, de inkább a nők felé hajlik. De nem ez a lényeg. 2 évvel ezelőtt ismertem meg egyik szexpartnerem, meg egyben jó barátomat is, akit lakótársam tökre kedvelt, ők szimplán jó haverok lettek . A kapcsolatnak 2 hónapja lett vége, azóta volt egyszer egy másik ilyen barátság extrákkal partnerem, de vele nem volt túl jó, és most van egy harmadik, akivel eléggé kezdünk közel kerülni, de lakótársam nagyon bunkó, és ennek a srácnak ki se jön köszönni, ha jön hozzánk, azt mondja már férfi undora van és attól is hányingere van ha hall minket az ajtó előtt csókolózni kB 2 percet. Szerintetek is bunkóság amit csinál?2023. márc. 8. 19:32
A kérdező szavazást indított:
Igen, bunkó!
Nem az
32 szavazat
1/14 anonim válasza:
Hát elég proli szokás úgy cuppogni hogy zárt ajtón áthallatszon. Nálunk ilyen már 14 éves korban is ciki volt.
2/14 anonim válasza:
Egyrészt nem értem, hogy jön ide az, hogy az előző pasikkal hogy meg miként jöttél ki. Nincs köze a kérdéshez.
Másrészt miért kéne neki kimenni köszönni? :D A lakótársad, semmi köze a szerelmi életedhez. Szerintem inkább az érne meg egy kiírást, hogy "Akárhányszor átjön a pasim, a lakótársam mindig odajön smúzolni". Na, látod, az tényleg fura lenne.
Amúgy engem is felcsesz, mikor tini pintyőkéket kell hallgassak úgy smárolni, mintha a mézesbödön aljáról próbálnák felszippantani az utolsó cseppeket. Szörcsögve. Ha behallatszik az, hogy csókolóztok, akkor 1. nem tudjátok, hogy kell csókolózni 2. nem csodálom, hogy herótot kap tőle a lakótársad, én rátok kapcsolnék egy heavy metalt, hogy elnyomja a nyalakodás hangjait.
3/14 anonim válasza:
Minek menne ki köszönni? Egyébként ahogy olvasom, pár hónap és megint úgyis új partnered lesz, minek jópofizzon ott nektek?
4/14 A kérdező kommentje:
Ja értem, szóval a saját lakásomban sem élhetek úgy, ahogy akarok.
2023. márc. 8. 19:50
5/14 anonim válasza:
Ha saját lakásod van, aminek te vagy a tulajdonosa, úgy élsz benne, ahogy akarsz. Akkor simán csak tahóság lenne a hangos cuppogás. Amennyiben együtt béreltek, mert erre nem tértél ki, minimum az, hogy nem zavarjátok egymást. Én kettőtök közül vele laknék szívesen, le tudnám hányni azokat, akik mások előtt nyáladzanak fennhangon.
6/14 anonim válasza:
Ha lakótársad van tartsd tiszteletben őt is. Gondolom ha ezt csinálná amit te neked is lenne hozzá egy két szavad. Amúgy meg addig örülj amíg nem jön ki se amíg ott van az újdonsült lovagod. Én elküldenélek a halál fszára mindkettőtöket. Mi köze van neki hozzá mikor 2 hét múlva úgyis mást fogsz felcipelni? Neki nem kell jóba lenni a kanjaiddal
7/14 anonim válasza:
Én sem jópofiznék velük. Felesleges lenne, mert úgy váltogatod őket, mint más az alsógatyáját.
8/14 A kérdező kommentje:
Igen az én lakásom, ő is beszáll anyagilag, mert ő többet keres mint én. Ezért hálás is vagyok neki. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy én sem szólok bele az ő életébe, sztem neki se kéne az enyémbe.
2023. márc. 8. 20:10
9/14 A kérdező kommentje:
O is beszáll anyagilag, ráadásul ő többet keres mint én * akart lenni.
2023. márc. 8. 20:12
10/14 anonim válasza:
Nem csoda, ha megunta, ha ilyen gyakran cserélsz partnert. Nincs semmi értelme, mert úgy is jönnek-mennek az emberek nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!