Észrevettétek, hogy az úgymond önző, rossz emberek jobban élnek? Csak a saját boldogságukat nézik és át is gázolnak másokon? Ezeknek valahogy jobban megy az életben, míg aki jó, meg becsületes, az mindenki szenved.
Figyelt kérdés
2023. márc. 7. 16:54
21/27 anonim válasza:
Nincs, ha lenne nem volnának képesek úgy viselkedni ahogy viselkednek, ismertem néhány elég gátlástalan, törtető embert, egyszerűen nem érdekelte őket semmi a hasznukon kívül, érzéketlenek voltak az áldozataik iránt.
22/27 A kérdező kommentje:
De ez neveltetés kérdése?
2023. márc. 10. 09:24
24/27 A kérdező kommentje:
Akkor mitől függ?
2023. márc. 17. 16:05
25/27 anonim válasza:
Attól, hogy hogyan gondolkodsz. Mennyire vagy erkölcsös.
Másnak is van negatív tapasztalata az életben. Van, aki ezek után úgy van vele, hogy akkor én is szemét leszek, és alávágok a másiknak, van, aki nem akarja ezt a csalódást ok nélkül tovább adni senkinek. Ez inkább pszichológiai kérdés szerintem
26/27 A kérdező kommentje:
És át lehet a jellememet alakítani pszichoterápiával?
2023. márc. 18. 07:03
27/27 anonim válasza:
Hát szerintem át lehet. Legalábbis sokat lehet vele javítani. De ahhoz az kell, hogy az illető beismerje, hogy a magatartása káros. Ha nincs önkritikája, nincs belátóképessége, akkor nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!