Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Észrevettétek, hogy az úgymond...

Észrevettétek, hogy az úgymond önző, rossz emberek jobban élnek? Csak a saját boldogságukat nézik és át is gázolnak másokon? Ezeknek valahogy jobban megy az életben, míg aki jó, meg becsületes, az mindenki szenved.

Figyelt kérdés
2023. márc. 7. 16:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%

Azt már tudom 37 évesen, hogy a becsületességgel, azzal, hogy jó ember vagyok, megbízható, kedves..önmagában sz**art sem ér!

Igen is ha el akarsz érni valamit erőszakosabbnak kell lenni, azért is kiállni magadért és igen...nem szabad mindenkit megsajnálni vagy előbbre helyezni, bizony van akit le kell sz**arni.

Különben nem jutsz előre!

És igen is boldogít a pénz,. nagyon nagy mértékben hozzájárul a boldogsághoz. Az élet is sokkal de sokkal egyszerűbb ha több van.

Pocsék duma mikor a gazdagok azt mondják jajj ők megtapasztaltál milyen ők azért tudják.

Hát majd megmondom én is ha nekem is lesz annyi.

Nem sokat, csak a legközelebbi 2-3 barátot, max 1-1 régi kollégát , hogy mindenkivel ne legyél sz**arban a munkahelyeden, és a rokonokat kell figyelembe venni, rajtuk kívül senki mást.

Te te te te! Aztán mások.

Különben toporogsz 1 helyen és azt nézed, hogy ennek barátja, barátnője van milyen boldogok, ennek ilyen jó munkája van...szép lakása..milyen jó nekik...te meg ott toporogsz egy helyben.

Szóval én ezzel a jószívűséggel 32 éves koromig éldegéltem és mivel nem értem el semmit így váltottam...

2023. márc. 7. 17:36
 12/27 anonim ***** válasza:

8-as

Akkor nem is csodálom, hogy így gondolod. Amúgy sajnos, igen van benne valami amit mondasz / feltételezel.

2023. márc. 7. 17:36
 13/27 anonim ***** válasza:
17%
A magyarokra nagyon jellemző az "Ember embernek farkasa" mondás.
2023. márc. 7. 18:01
 14/27 anonim ***** válasza:
43%

#11 Szerintem is.

Legyen a szívünk és az eszünk a helyén !

2023. márc. 7. 18:16
 15/27 A kérdező kommentje:
10es hallottál arról az íratlan szabályról, hogy haverod csaját soha?
2023. márc. 7. 19:44
 16/27 anonim ***** válasza:

15-ös

Hát igen, 2 ember kell hozzá. A Csaj is, de a haverod is. Az meg a haverja döntése volt, hogy belement ebbe a helyzetbe, nemet is mondhatott volna, jó hogy hibáztatható az a "haver"

2023. márc. 7. 19:55
 17/27 anonim ***** válasza:
Mert átgázol mindenkin, meg is adtad a választ.
2023. márc. 8. 05:38
 18/27 A kérdező kommentje:
De nincs nekik lelkiismeret furdalásuk?
2023. márc. 8. 07:20
 19/27 anonim ***** válasza:
67%

Kedves kérdező, én sem kizárólag a pénzre gondoltam.

Előnyt szerezni csakis mások hátrányával lehetséges, hiszen a sportoknál is ami demokratikus találmány állítólag, ha van egy első, akkor a többiek csakis mögé sorolhatnak be (kizárást, csalást ne vegyük most számításba).

A rokon, barát, kolléga, közeli ismerőssel való megcsalás meg azért gyakori, mert hiszen ott van kéznél, testközelben, akár egy héten többször is látják egymást.

2023. márc. 8. 08:07
 20/27 anonim ***** válasza:
35%

15, bocsánat, de ha megcsal a párom, akkor nem a haverokkal kapcoslatos íratlan szabály jut először eszembe, hanem az, hogy hűséget fogadtunk egmyásnak. Még tárgyi bizonyíték is van a hűségeskünknek. A haverod ha fejreáll, akkor sem rúghatott volna labdába, ha a párod nem akart volna megcsalni. Ha meg meg akart, akkor igazából tökmindegy ki amásik. Nem a harmadik fél szart bele a párkapcsolatba, hanem a párod.

Azzal meg amgúy nem értek egyet, hgoy előnyt szerezni csak mások kárán lehetne. Ha már minden erőforrás le lenne osztva és senki sem akarna túltenni rajta, akkor igen, így lenne, vagy elveszed tőle, vagy neked nincs. Deee mivel ez nincs így, így az sem igaz, hogy az én előnyöm valaki más hátránya. Vagy talán valaki szegényebb lesz attól, hogy fizetésemelést kapok, vagy megkapok egy állást? Nem. Persze, mondhatjuk, hgoy a cég igen, de ez sem igaz, hisz a pénzéért cserébe elvégzet tmunkát kap, ráadásul abból ő nagy eséllyel töb bpénzt cisnál mint amennyit nekem fizet, máskülönben föl se vett volna.

És normális esetben ha becsajozol, azt sem mástól veszed el. Igen, létezik megcsalás, nagoyn girnóy dolog - elsősorban a párkapcsolatban lévő részéről, hisz őt kötik ígéretek, eskük, nem a külső felet - de a legtöbb ember nem megcsalás révén kerül párkapcsolatba.

Ha meg szingliként összejössz egy szingli csajjal, ő is nyer, te is nyertél. Ki veszített?

2023. márc. 8. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!