Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » .Ti ha nem akartok valakinek...

.Ti ha nem akartok valakinek írni többet ignoráljátok őt, vagy szóltok neki becsületesen, hogy ez nem fog menni?

Figyelt kérdés

2022. márc. 20. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
34%
Kinek? Idegennek? Kollégának? Barátnak?
2022. márc. 20. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Embertől függ.

Ha látszik rajta, hogy egy normális, értelmes figura, aki képes kezelni az egyenességet, csak épp úgy alakult, hogy nem egymást keressük, akkor megmondom, hogy bocs, de nem fog menni. Mert ezt kívánja a korrektség, jár neki annyi, hogy ne várjon a semmire.

Hogyha viszont valami tök elszállt, ostoba illetőről van szó, aki úgyse értene a szép szóból, akkor csak csendben lelépek, mert nincs fölös energiám, amit értelmetlen cirkuszolásra dobhatnék ki.

2022. márc. 20. 22:46
 3/9 anonim ***** válasza:
61%

A volt szerelmemnek írtam meg, hogy nem tudom fenntartani vele a kontaktot és ne keressen, mert mindig felkavar.

Ha pedig barátről volt szó, akinél eldöntöttem, hogy többet nem beszélek vele, őket ignoráltam, nem mondtam meg nekik. Ennek viszont súlyos oka volt, össz-vissz 2 ilyen ember volt az életemben, akikről 100%-osan letettem és nem gondolom, hogy bármilyen magyarázatot érdemelnének.

2022. márc. 20. 23:00
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom. Nem is túl rég hasonlóban voltam benne.

Ott egy kezdeti nagy fellángolás és lelkesedés után a másik fél kezdett engem ignorálni. Valahogy úgy képzeld el, hogy leépíteni, nem válaszolni kérdésekre, akkor se ha többször feltettem ugyanazt a kérdést, kifogásokat keresett (vagy én annak éreztem), hogy mikor miért nem jelentkezett vagy reagált vagy tud eljönni találkozóra (miközben előtte ezek sosem jelentettek gondot és a helyzetek ugyanazok voltak). Ez utóbbira egy példa: utazás közben mindig válaszolt, aztán egyszercsak nem, majd mellekesen megjegyezte, hogy olvas, nincs net, kikapcsolta a netet, nagyon fáradt, rohan (közben az utazása ugyanannyi ideig tartott, egyetlen könyvet olvasott el, nagyobb netcsomagra valtott.

A lényeg, hogy miután leesett itt amolyan rám már nincs szükség, nem vagyok már olyan fontos, sose érek rád van, akkor utána nemes egyszerűséggel én is elkezdtem ignorálni. Persze elég rosszul esett, hogy miután kétszer nem jeleztem neki vissza (ahogy ő csinálta) soha többet nem is keresett. Így nyugodtan gondolhatom, hogy ezt nem kell megbeszélni.

Tehát te tudod miről van szó és mennyire fontos a másik, mennyire tiszteled. Szerintem, ha nem felszines ismeretségről vn szó, akkor lehet érdemes normálisan szakítani, már ha ez egy udvarlód. Ha sima barátod, haverod, akkor csináld, mit velem csináltak, mert az az udvarias, konfliktus mentes. Egyre később írj vissza, egyre kevesebbet, ha csak annyira hülye, mint én, akkor 4 hét alatt fog rájönni mi történik, h hul,wbb, kkor tovbb trt neki:-)

2022. márc. 20. 23:03
 5/9 anonim ***** válasza:
43%
Az attól függ, hogy mi okból nincs kedvem hozzá. Akinél betelt a pohár, az megkapja a nyakába, hogy mi a bajom vele. De ha kedvetlen vagyok és zsong a fejem a sok személyes dologról, legkisebb gondom is nagyobb annál, hogy másnak magyarázkodjak.
2022. márc. 20. 23:14
 6/9 anonim ***** válasza:
66%

Tiltani soha nem tiltottam senkit,törölni szoktam.

Barátnál sosem mondtam ki,h vége,egyszer csak nem írtunk már egymásnak,így mondhatni megszakadt a kapcsolat.

2022. márc. 20. 23:40
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
Ez elkeserítő gyerekek. Miért jobb sunyiskodni?
2022. márc. 21. 00:57
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Az ilyen emberektol vagyok rosszul, miert nem lehet oszinten a masik szemebe?
2022. márc. 21. 07:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ignorálásnak nálam nem az szokott lenni az oka, hogy én már rég eldöntöttem, hogy nem vagyok kíváncsi a másikra, csak sunnyogok, hanem az, hogy halogatom a visszaírást, mert tudom, hogy az a fajta kommunikáció, amit a másik tud létesíteni velem, megterhelne (ennek ellenére még nem mondtam le végleg arról, hogy jóban legyek vele). Aztán persze volt, hogy valakinek ebből elege lett, jogosan.
2022. márc. 21. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!