Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Idegesítő kolléga ellen mit...

Idegesítő kolléga ellen mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, eleinte jóban voltunk, de már el kezdett idegesíteni. Bármit csinálok, leutánozza. Beìratkoztam esti iskolába, ő is. Van egy kocsim, ő is vett, de nem is használja, csak áll ott. Elkezdtem edzeni, ő is. Ha veszek pl két pogácsát és egy energiaitalt reggelire, ő is ugyanazt veszi. Muszáj akkor mennie reggelizni, mikor nekem. Muszáj egy villamossal menni, különben világvége. Ha bringával megyek, ő is. Megsoroz felesleges kérdésekkel, amikre a válasz kb aha... Ja... Már szóltam neki, hogy sok a kérdés... Csendben van kb egy percig, aztán folytatja. De olyan idiótaságokat kérdez, hogy naa vasárnap is rágóztál? Aztán megkérdezi egy nap vagy 20* hogy na jó a kedved? Aztán ha nem mosolygok vagy akármi, akkor rossz a kedved??? Mindenhova kísérni akar, pedig mondtam már, hogy nem kell. Aztán hétfőn nem együtt mentünk dolgozni, én meg nem szóltam neki, bementem egyedül. Most látom rajta, hogy tök szomorú, nyaggat, hogy mi bajom van, hiába mondtam, hogy semmi, csak nem vagyunk összenőve, külön is be tudunk menni dolgozni. Így is 8 órát össze vagyunk zárva heti 5 nap, nehogy már az a 10 megálló együtt utazáson kiakadjon valaki. Ő a cégnél fürdik, de sose vártam meg, mert minek? Aztán kitalálta, hogy kajaszünetben fürdik le, hogy együtt tudjunk hazamenni. Én szeretnék zenét hallgatni, bambulni kifele az ablakon, vagy akármi, csak magamban lenni, de nem lehet, mert ott van. Ha elfordìtom a fejem, egyből néz, vigyorog hogy na hmm?? hmm??? Emelgeti a fejét. Belemászik a kèpembe állandóan és zsibbaszt. Ha vmit csinálok, odajön, vigyorog hogy na nyomod? És feltart. Mit tegyek, hogy ne tapadjon ennyire? Csak 3an vagyunk egy műszakban, nem tudom kikerülni annyira.
2023. márc. 7. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Ez vmi gyermeki majmolás. Biztos felnéz rád:)
2023. márc. 7. 17:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg vele, hogy a magánszférád vonalait sokszor lépi át kelletlen mélységben és azt is érdemes lenne lejátszanod vele, hogy neked mind a munka előtt, mind a munka után szükséged van "önidőre", boot-olásra, - azaz rendszer újraindításra, csendre, nyugalomra, egyedüllétre.

Aki nem veszi észre magát, annak segíteni kell abban, hogy ezt megtegye - és ezt meg lehet tenni tapintatosan is, nem feltétel, hogy stoplis cipőben a hátán páros lábbal ugrálva tudasd ezeket vele.

2023. márc. 8. 00:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Ahogyan magamat ismerem, már biztosan durván elküldtem volna. Oda.

Lehet, hogy nem is jóindulatú a viselkedése, hanem valami miatt ki akar idegelni?

Volt egy ilyen munkatársam (beosztottam), velem szemben volt az íróasztala. Ha valakivel tárgyaltam, merően nézett engem és a mondataim végén erősen bólogatott. (A férje nagy pártmufti volt).

Ő szerette volna megkapni az állásomat, persze, a végzettsége nem volt meg hozzá. Beszéltem vele, azt válaszolta, hogy ő csak jót akar, és tovább folytatta ezt a viselkedést.

Szerencsére kaptam egy jobb állást és eljöttem onnan. Hatalmas búcsúbulit szervezett nekem. A beosztásomat nem ő kapta meg, hanem kívülről vettek fel valakit. Nem érte meg neki ez a cirkusz, amit velem művelt.

2023. júl. 21. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!