Van megoldás arra,ha a kollégád egy bunkó és együtt kell dolgozni vele?
En azt szoktam mutatni annak akiket utálok hogy imádom, és igy állok hozzá mintga tisztelném felnéznék rá, örülök ha jön es meglátom.
Mindegyik beveszi es kedves lesz
Hát sajnos ez egy nehéz helyzet. Ha nagyon leegyszerűsítjük, három lehetőség van:
1: keresel másik munkahelyet.
2: elfogadod, hogy itt ez van, túllépsz rajta, és nem foglalkozol vele.
3: beleállsz a konfliktusba, és diplomatikusan, de határozottan megpróbálsz formálni a fickó viselkedésén.
Mivel mondtad, hogy felmondani nem könnyű, szerintem a kettes és hármas kombinációja működhet: a nagyon fontos dolgokban beleállsz a konfliktusba, az apróságokat elengeded.
És ami fő befolyasolhato manipulálhato is lesz!!!!
1.voltam
6/6 ! :) És mit tegyünk,hogy csukja be maga mögött az ajtót mindig? :)
Sajnos nem tudjuk elhangolni a rádiót, mert programok vannak, és átkapcsol mindig egyből.Tegnap is bejött (mert állandóan csavarog az épületben valamerre, udvarol mindig valamelyik csajnak,vagy puncsol a főnöknél),szóval átkapcsolta a rádiót,felvette a hangerőt ahogy bejött,leült,....fél perc,..felállt és elment. ezt csinálja. Nem normális a fickó. A stílusa is kettős.Mindenkivel bunkó hangnemben beszél, de azokkal akiknek puncsol,azokkal halkan és udvariasan,normálisan. Ja, van még az a szokása, hogy a folyosó ajtót az bezzeg becsukja maga mögött mindig, de úgy hogy az ajtó majdnem kiszakad. Becsapja maga mögött. Mindenki tudja,hogy ő jön, más becsukja, ő bevágja hogy csak csattan.Mindenkit őrületbe kerget már,aki a folyosón hallja.Kezelhetetlen ember.
A rádiót ti is hallgatjátok?
Ha nem,én szépen kiszedném a zsinórját,és elraknám.Ha szól,hogy miért nem megy a rádió közölni kell vele,hogy azért,mert ez egy munkahely.Nem kell félni az ilyen kis s..ggfejektől,csak fogjatok össze,és előbb-utóbb tudni fogja hol a helye!
8/8
Ez neeeem. Ez nem olyan. Ez egy majom.
Nem lehet vele kijönni.A kollégám még jobban ki van akadva tőle, csak mégis próbál jópofizni vele.De ha ketten vagyunk a kollégámmal,akkor egyfolytában panaszkodik rá,ki nem állhatja már.
Kiiktatni a rádiót? Vissza kapcsolná egyből.Ismerem.
Legújabb húzása,hogy egy másik részlegről idejár mostanában egy régi haverja(aki szintén ennél a cégnél dolgozik), bevonulnak a konyhába,ott cigiznek,kávéznak, bent vannak 1 órát.De van amikor ez naponta 3-szor.Mi meg dolgozunk a majom helyett is.
Nehéz másik munkahelyet találni az a baj.Ez Békés megye.
Hát fogjatok össze ellene!
Szedd össze néhány munkatársadat és rohamozzátok meg egyszerre a főnök irodáját.Mondjátok meg hogy csinálljon vele valamit.Akár többször is le lehetne ezt rendezni nála.
Több embernek azért nagyobb a szava mint egy vagy kettőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!