Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Arról mi a véleményetek hogy...

Arról mi a véleményetek hogy beesek a munkahelyemre totál sárosan és azt mondom hogy most jövök az ukrán frontról elkapott a Raszputyica?

Figyelt kérdés
2023. márc. 7. 07:47
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:
Ezt nevezik amúgy kettős mércének.
2023. márc. 7. 15:08
 52/57 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ma nem vicces, gáz ez az ötlet is.
2023. márc. 7. 18:10
 53/57 anonim ***** válasza:

51-esnek az olaj kielemzőnek. Amennyiben a munkahelyed a katonai laktanya,és ténylegesen Ukrajnából jöttél katonaként segélycsomagot szállítva katonai teherautóval, és szó szerint értendő amit írtál, akkor nyilván tudod is mi van ott, abban a helyzetben sem lenne vicces, mert a katona társaid épp vételezték volna, hogy oké megjött na menjünk kezdődik a nap típusú lenne.

De azt megállapítottam hogy az embereket skatulyázod és viccet sem tudsz értelmezni bármi is a szakmád és a fáradt olajat megszemélyesíted. Reméljük az embereket nem tárgyiasítod.

2023. márc. 8. 14:26
 54/57 A kérdező kommentje:
A vicc ertelmezesrol jobb ha nem papolsz. Értem a viccet arra mutatók rá hogy te nem érted másét csak a sajatodat. De a vicc nem arról szól hogy csak azt érted amit te mondasz. Ép neked tárgy mindenki más csak te nem...
2023. márc. 8. 17:47
 55/57 anonim ***** válasza:

54-es pont hogy nem a fáradt olaj a vicc lényege. De engem nem érdekel hogy érted-e vagy sem.

A stílusod miatt írtam egy ilyen viccet hátha rájössz hogy vannak hölgyek is a kérdésnél.

Na nyugodtan bunkóz tovább én lelécelek. Szia!

2023. márc. 8. 18:09
 56/57 anonim ***** válasza:
Ha spontán jön, még lehetne vicces is, de igy, hogy tudatosan készüsz rá, igy gáz.
2023. márc. 8. 18:11
 57/57 A kérdező kommentje:
A fáradt olajnak csak annyira van köze a vicchez mint a borzalmaknak az én viccemhez. Ezt próbálom elmagyarázni. Nem azt hogy ez a vicc lényege vagy se.
2023. márc. 8. 18:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!