Arról mi a véleményetek hogy beesek a munkahelyemre totál sárosan és azt mondom hogy most jövök az ukrán frontról elkapott a Raszputyica?
51-esnek az olaj kielemzőnek. Amennyiben a munkahelyed a katonai laktanya,és ténylegesen Ukrajnából jöttél katonaként segélycsomagot szállítva katonai teherautóval, és szó szerint értendő amit írtál, akkor nyilván tudod is mi van ott, abban a helyzetben sem lenne vicces, mert a katona társaid épp vételezték volna, hogy oké megjött na menjünk kezdődik a nap típusú lenne.
De azt megállapítottam hogy az embereket skatulyázod és viccet sem tudsz értelmezni bármi is a szakmád és a fáradt olajat megszemélyesíted. Reméljük az embereket nem tárgyiasítod.
54-es pont hogy nem a fáradt olaj a vicc lényege. De engem nem érdekel hogy érted-e vagy sem.
A stílusod miatt írtam egy ilyen viccet hátha rájössz hogy vannak hölgyek is a kérdésnél.
Na nyugodtan bunkóz tovább én lelécelek. Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!