A mai 18-19 évesek miért hiszik még mindig azt, hogy a bullying menő?
Nem hiszem, hogy ez csak téged zavar, valószínűleg az osztálytársaid nagy része is hasonlóan érez velük kapcsolatban; legfeljebb nem ennyire elkeseredettek, vagy épp lexarják.
Beszélj egy-két normális emberrel, egyezzetek meg, hogy a következő alkalommal kiálltok egymásért, vagy ha valaki mást kezdenek el cseszegetni, akkor egy emberként kiálltok azért a valakiért.
A legtöbb csoportban csak annyi kéne, hogy néhány ember kimondja hangosan, hogy baromira nem cool amit csinálnak, és akkor a többiek melléállnak. Akkor pedig nincs a bullynak könnyű győzelem, nincs ingyen szórakozás, nem fogja azt érezni, hogy menő, és már rögtön nem lesz olyan jó móka neki sem.
Nem hiszik.
Ez is csak egy értelmetlenül felkapott fogalom, téma lett, mint a pedofilozás stb.
Emberek vagyunk, ilyen mindig is volt, mindig is lesz egy közösségben. A szocializáció része.
Vannak olyan beszolasok amik poénosak, van aki ezt is magára veszi. Én általában felfogom mi az amit valaki komolyan is gondol és amit már gonoszsagbol csinal.
A szocializáció része a másikat csesztetni olyan dolog miatt ami tok normális? Nem hinném😅
En is megtudnam őket bogetni, csak nem vagyok egy tuskó.
4: előbb válaszoltad meg, és utána tetted fel a kérdést:
A szocializáció része a másikat csesztetni olyan dolog miatt ami tok normális?
Vannak olyan beszolasok amik poénosak, van aki ezt is magára veszi. Én általában felfogom mi az amit valaki komolyan is gondol és amit már gonoszsagbol csinal.
Anélkül, hogy találkoznál ilyennel, hogy tudnád eldönteni, hogy poén e vagy komoly?
#5:
Ami az egyiknek poén, egyáltalán nem biztos, hogy a másiknak is az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!