Mit tennél ha a múltat egyetlen egy mozzanatát megváltoztatthatnád?
Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 07:32
11/20 A kérdező kommentje:
Hát ez nálam a fiam miatt kétértelmű hogy jó vagy rossz kapcsolat izé döntés volt e. A léte megszuntezese terhére nem javítanak akkor se ha lehetne.
Szóval akkor az egyetem mindenkep jó döntés, a szak a kérdés. Hát igen...
2023. márc. 6. 09:33
13/20 anonim válasza:
Valahogy megakadályoznám a születésemet.
14/20 anonim válasza:
Egy mozzanat kevés lenne megváltoztatni..Látom sokan vagyunk,akik
így vannak ezzel.Ők a születésüket változtatnák meg.
15/20 A kérdező kommentje:
Szerintem hogyha egyetemre megyek ahelyett hogy nem az nem az elég komoly mozzanat és változás lenne igaz hogy az is kell hozzá hogy ne essek ki belőle. Bár valoszinuleg nem ugyanoda mennek vissza akkor dolgozni tehát akkor is más lenne
2023. márc. 6. 15:18
16/20 anonim válasza:
A nyakamra tekerném a köldökzsinórt...
17/20 anonim válasza:
Korábban elkezdtem volna egyetem mellett dolgozni.
18/20 anonim válasza:
Nem jönnék össze azzal aki a férjem lett és közös gyerekeink lettek. Ez a legmeghatározóbb rossz döntés az életemben. Persze szeretném ugyanezeket a gyerekeket..mondjuk feltételezném, hogy ők lennének később, de egy boldogabb közegbe érkeznének.
Illetve a kínálkozó jó lehetőségeket elfogadnám, maradnék külföldön, azokban az opciókban amikor maradhattam volna.
20/20 anonim válasza:
Jelezném, hogy mely szeretteim mikor és miben halnak meg, azaz bőven előtte el kellene kezdeni a betegség felkutatását, hogy időben lehessen lépni és hátha most is itt lehetnének velünk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!