"Ha valami nem tetszik elmehetsz,, Ha ezt mondaná a főnököd mit tennél?
Azt hogy örömmel :’d nem nagy dolog új munkát találni a mai világban , csak valamennyire normalisat nehéz.
Én 30 éves vagyok…egy munkahelyem sem volt még az eletben ahova teljes örömmel mentem volna…sőt inkább full depressziós voltam ezeken a helyeken.
1 volt amit úgy ahogy szerettem, de ott is 4 évet voltam max. Nagyon elvannak tévedve amúgy a munkáltatók ha azt hiszik ki kell nyalni a segguket csak azért hogy a munkás dolgozzon nekik.
#9:
"Azóta se talál embert a helyemre :D"
És te azóta figyelgeted, hogy mit csinál? Hű de vicces, mint valami kárörvendő hülyegyerek, úgy viselkedsz.
12-es
Ha így viselkedik akkor valószínűleg nem maradnak nála sokáig az alkalmazottak.
Egyenértékű munkahelyet 5, kicsi jobbat 20 perc alatt találok...
Igazából a kényelem és a lustaság tart a jelenlegi helyemen.
Akaratlanul is látom, hogy megosztogatják az álláshirdetést minden héten a volt munkatársak.
Hogyne lennék kárörvendő azok után amiket művelt. :D Másrészt meg anyukádat hívd fel, ha kötekedni szeretnél vagy menj el a helyi kocsmába és ott kezd el, hátha helyre tesznek (persze ha személyesen ki mernéd nyitni a szádat).:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!