Akik szépnek találják a barna szemet, azoknak mi tetszik benne igazán?
Figyelt kérdés
2023. jan. 24. 23:40
3/24 anonim válasza:
Hogy nem világít ijesztően mint a kék meg a zöld.
4/24 anonim válasza:
A barna szemnek is vannak árnyalatai. Van sötétebb és van világosabb. Mindegyik nagyon szép szerintem. Egyszer olvastam, hogy a barna szem melegséget és megbízhatóságot sugallhat. Persze, ez nem jelenti azt, hogy minden barna szemű ember megbízható. :D Szimplán tényleg általában kellemes, megnyugtató szemszín, nem olyan "szúrós" tekintet társul hozzá, mint pl a kék szemhez.
7/24 anonim válasza:
Nekem csak alapból azért tetszik mert az egzotikus nőkért vagyok oda.
8/24 anonim válasza:
Melegséget áraszt és egyben olyan megnyugtató hatása is van. Én is olvastam már többször, hogy általánosságban megbízhatóságot is társítanak ehhez a szemszínhez, és az esetek többségében ezt is éreztem rajtuk.
Illetve lágyabb hatást is kelt, mint pl. az én kékes-szürkés, néha zöldes, szemem.
10/24 anonim válasza:
Nincs benne semmi érdekes, csak nyugtatják magukat az emberek akiknek nem lehet kék vagy zöld.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!