16-19 évek fiúk! Nektek tetszik, vagy aranyosnak találjátok amikor egy lány nagyon nagy pólókban és pulcsikban járkál?
Figyelt kérdés
2020. júl. 10. 21:40
1/18 anonim válasza:
attól függ. nem találom aranyosnak,de rondának se. ha kényelmess akkor hord.
2/18 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem mert pár fiútól hallottam hogy cukinak találják amikor egy csaj ilyen oversized pulcsiban van.
2020. júl. 10. 21:47
3/18 anonim válasza:
Talán inkább kíváncsibbá teszi őket, hogy mit rejthet a bő ruha.
4/18 anonim válasza:
Valakinek tud jól állni elégé alkat függő de minden embernek jobban áll egy olyan pulóver ami rendesen az alkatára van szabva
5/18 anonim válasza:
Vannak akiknek nagyon vonzón és aranyosan tud állni ez a stílus, és amikor egy ilyen lányt látok, akkor legszívesebben odaemnnék, és megölelgetném :D Amikor kicsit hűvösebb időszakban nagy, fehér, kenguruzsebes kapucnis pulcsikat hordanak a lányok, az nekem valamiért különösen tetszik, de nem igazán tudnám megindokolni, hogy miért.
De láttam már ellenpéldákat is dögivel, azaz, hogy olyan lányokat, akiknek nagyon előnytelenül és idétlenül álltak ezek a túlméretezett ruhadarabok.
6/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos, bár ehhez az kell, hogy maga a lány is vonzó legyen számomra 17F
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :))
2020. júl. 10. 23:22
8/18 anonim válasza:
szerintem nem
illetve aranyos lányon tök mindegy mi van
de attól nem lesz aranyos a szememben hogy a ruhája 5 számmal nagyobb
9/18 anonim válasza:
Inkább búzás mintsem aranyos...
10/18 anonim válasza:
Utolsó ra nemkell hallgatni ő a harisnyás férfi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!