16-19 évek fiúk! Nektek tetszik, vagy aranyosnak találjátok amikor egy lány nagyon nagy pólókban és pulcsikban járkál?
Figyelt kérdés
2020. júl. 10. 21:40
11/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem vágom, mi lenne olyan “aranyos”, “cuki” egy tipikus tucatribizli pulóverben/pólóban. Mert az a helyzet, hogy manapság ez főleg az ilyen Ariana Grande / Billie Eilish majmoló kistinik körében divat.
12/18 anonim válasza:
10!
Igazi férfi!
A 11-essel is vigyázni kell mert ő is én volnék!
13/18 anonim válasza:
Igen én igazi férfi vagyok nem úgy mint te a kislányos harisnyádban🥰
14/18 anonim válasza:
tesom sztem lehet aranyos de attol fugg mi van azon a pulcsin vagod
15/18 anonim válasza:
Szerintem nem, unalmas. Nyilván vannak lányok akiken cukin áll de az elég kevés és nem látszik tőle az alakja ami zavar (nyilván nem jó ha mindene kinn van)
16/18 anonim válasza:
Én az oversized pulcsi + skinny farmer kombót kifejezetten szeretem. Inkább átlagos magasságú, vékony lányokon áll jól. A molettséget ez sem takarja el, az alacsony lányokat meg mégjobban törpíti.
17/18 anonim válasza:
Szerintem az oversize pulcsik csak akkor állnak cukin lányokon, ha a lány elég vékony és kicsi. Nekem hirtelen ázsiai lányok jutottak eszembe, akiken tényleg aranyos. Pl.
2 évvel ezelőtt jelenősen több kiló voltam, mint most. Akkor ovesize pulcsiba folyton megkaptam, hogy biztos rejtegetni akarom a feleslegem, és azért hordok ilyeneket. Most ha felveszem (45-50 kg között) néha aranyosnak neveznek benne, de inkább csak féltő pillantásokat kapok, hogy remélik nem fázok meg.
18/18 anonim válasza:
16.
Ez szép látvány valóban, mint egy almába szúrt két húrkapálca.😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!