Szerintetek túl sokat játszok és ez egészségtelen ?
30 éves vagyok az élet most úgy hozta (de amúgy alapból is) munka mellett vagy barátnő mellet ha volt mindig is ez volt a hobbim.
Napi 8-10 órát játszok…így tanultam meg angolul is és siker élményt ad ha egy bonyolult játékban valamit elérek, sok bajom-bánatom ezzel vezetem le vagy iszok :d stb
Van olyan játék is amibe több mint 2500 órám van.
Nincs velem úgy semmi baj könnyen ismerkedek nőkkel is…könnyen barátkozok is (mondjuk így is magányos vagyok de mindegy) de elég ritkán megyek el mondjuk valahova…buliba meg főleg nem ezt csak úgy leírtam ha számít valamit.
Nagyon rossz alvó vagyok…példa erre a mai nap is mert most is fent vagyok ez mondjuk biztos a játékoktól is van szóval a lényeg hogy 8-10 óra sok?
ma 09:44
Ha képes vagy megindokolni értelmesen, miben tévedek, elfogadom és változtatok az álláspontomon. De nem véletlenül írtam azt, amit :)
"Ha képes vagy megindokolni értelmesen, miben tévedek, elfogadom és változtatok az álláspontomon. De nem véletlenül írtam azt, amit :)"
Bár nem az a válaszadó vagyok aki ezt írta, de abban tévedsz, hogy aki függő, az nem tud ráunni a függősége tárgyára...
Új elérendő célok a játékban, újabb teljesítendő küldetések, újabb kasztok, felfedeznivalók, kihívások, "legyek jobb a másoknál", "most vezették be a ..." stb...
Ha esetleg nem játék, akkor gép-függőség vagy munkamánia.
Aki függő mindig megtalálja a módját mibe meneküljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!