Szerintetek túl sokat játszok és ez egészségtelen ?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok az élet most úgy hozta (de amúgy alapból is) munka mellett vagy barátnő mellet ha volt mindig is ez volt a hobbim.
Napi 8-10 órát játszok…így tanultam meg angolul is és siker élményt ad ha egy bonyolult játékban valamit elérek, sok bajom-bánatom ezzel vezetem le vagy iszok :d stb
Van olyan játék is amibe több mint 2500 órám van.
Nincs velem úgy semmi baj könnyen ismerkedek nőkkel is…könnyen barátkozok is (mondjuk így is magányos vagyok de mindegy) de elég ritkán megyek el mondjuk valahova…buliba meg főleg nem ezt csak úgy leírtam ha számít valamit.
Nagyon rossz alvó vagyok…példa erre a mai nap is mert most is fent vagyok ez mondjuk biztos a játékoktól is van szóval a lényeg hogy 8-10 óra sok?
Nem az idő számít, hanem hogy képes vagy-e mellette normális életet élni.
2023. márc. 3. 01:39
2/14 anonim válasza:
Mivel játszol?
2023. márc. 3. 02:04
3/14 anonim válasza:
Sztem rengeteg, rossz alvó vagy mert fizikailag nem farasztod le magad de idegileg lemeríted a szervezeted. 8-10 óra játék mellett kétlem, hogy van normális életed. Pld delben elkezdesz jatszani este 20:00 fejezed be vagy 22:00 re akkor miről is van szó ? Meglatasom szerint függő vagy. Anno jatszottam én is ennyit, elismertem, hogy függő vagyok és onnantól annyira nemérdekel, hogy ha be is kapcsolok egy battleroyalt, lenyomok 1-2 kört, közben jön vagy 10 értesítés, hogy csatlakozzak, de kapcsolom is ki. Singleplayert mar igen rég jatszottam.
2023. márc. 3. 03:08
4/14 anonim válasza:
Te nem 30 éves vagy hanem egy kisgyerek
2023. márc. 3. 06:06
5/14 NTBS válasza:
Nagyon sok.
8 óra munka mellett, 8-10 óra játék. Semmi másra nincs időd.
2023. márc. 3. 06:07
6/14 anonim válasza:
A kérdés leírása alapján is függő vagy, a virtuális világtól várod a sikert.
Valamiért oda menekülsz a valóság elől. Elhiteted önmagaddal, hogy ez jó.
Manapság már - szerintem - egyre több addiktológus foglalkozik ezzel, bár ha nemis konkrétan ezzel, a függőségek gyökere azonos szóval szerintem kérj segítséget.
2023. márc. 3. 06:07
7/14 anonim válasza:
Ha játéktesztelő lennél, akkor nem lenne gond.
2023. márc. 3. 07:07
8/14 anonim válasza:
Ha közben streamelned vagy csak felvenned és feltoltenéd yt rá, akkor már rég milliomos lennél
2023. márc. 3. 07:17
9/14 anonim válasza:
Egy pszichológus nyilván azt mondaná, hogy rossz, de nincs igaza, csináld azt, ami jólesik. Idővel majd ráunsz vagy kevesebb időd lesz rá.
2023. márc. 3. 07:33
10/14 anonim válasza:
#9:
Te most aztán nagyon megmondtad a frankót. Vagy inkább nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!