25 év feletti nők, ti megnézitek a 18-20 éves fiúkat az utcán ha jól néznek ki?
Figyelt kérdés
2023. febr. 28. 21:27
12/16 anonim válasza:
32 évesen nem nézek meg ilyen fiatalokat, sőt a stílusuk számomra nem is vonzó, olyan gyerekarcukis van a többségnek. A korosztályom jobban érdekel.
13/16 anonim válasza:
16-18 évesen sem néztem meg őket, mert mindig az idősebb pasik jöttek be. A fiúk általában lassabban érnek fejben, persze vannak kivételek. De külsőre is mindig a férfiasabb pasik jöttek be, ami kb 26 évestől 40-ig van nálam, szóval a 18 évesek annyira nem jöttek számításba.
14/16 anonim válasza:
Nem. Nem vagyok pedig sokkal idősebb, a harminchoz közelítek, mégis olyan gyerekek a szememben. Még ha el is ismerem egy-kettőnek a külsejét, a stílusát, képtelen lennék úgy megnézni pl. a seggüket, mint egy 30+-os férfinek.
15/16 anonim válasza:
Igen.. Miert ne. Mondom is ha velem van vki de helyes ez a fiu.. Sõt nekem mindig maniam volt van lesz is megnezni jo pasikat.
16/16 anonim válasza:
En is megnezem, bar meg csak 26 vagyok, szoval nem olyan veszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!