Melyik volt a világ legbrutálisabb bűncselekménye szerintetek?
Sziasztok!Gondolok itt például olyan sok áldozatot követelő merényletre mint például 2001 szeptember 11.Vagy éppen a Dahmer féle gyilkosságokra stb...Olyanokat írjatok ami sok áldozattal és nagy média vizhanggal járt!
Köszönöm előre is a válaszokat!
7
A "pedofília" nem bűncselekmény. A "szexuális erőszak" a bűncselekmény. A kettő nem ugyanaz.
Számomra amúgy a legdurvább amiről tudok az Dee Dee és Gipsy Rose Blancharde esete. De nem az, hogy végül megölték az anyát, hanem az amit az anya csinált a lányával már kis kora óta.
Edmund Kemper is elég durva, főleg, hogy állítólag 145-ös az IQ-ja. Valamiért az ő neve nem lett ilyen ismert, mint Tes Bundy, Jeffrey Dahmer, Gacy, de ő is elég durva dolgokat tett. Főleg, hogy a végén a saját anyjával is végzett.
De az egyik legdurvább az amstetteni eset, ahol a saját lányát tartotta bezárva évtizedeken át és csinált neki egy csomó gyereket, sőt unokát. Közben meg kifelé élte a normális családi életet feleséggel, volt, hogy el is utazott hetekre. Ráadásul nem is tűnik úgy, hogy megbánta, éli a világát a börtönben, számítógépes játékot kért stb, szerintem meg is kapta. Az ilyen embert kényszermunkára küldeném és csak annyi élelmet adnék neki, hogy tudjon dolgozni. (kenyeret max)
A 4# jól írja.
Szerintem a régit mindig felülírja a sajnos mindig új.
Jelenleg szerintem most Bucsa, de ki tudja, hogy abban az országban még mit fedeznek fel...
Az, hogy egy ember véletlenül rám nézett egy másodpercre.
Mindjárt megölöm magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!