A lényeg azon van,hogy nyögöm nagyon az életemet nagyon nyögvenyelős volt minden világ életemben most én is tudjak egy életet önszántamból befejezni!?(tele vagyok betegségekkel és sérülésekkel)
Annyi betegség és sérülés(a központi idegrendszert az agyat valamilyen szinten és a géneket érinti)van ami én velem születettek és vannak amik pszichoszomatikus alapon jöttek ki én rajtam.
Ezeket az emberi dolgokat és ügyeket mindennapi teendőket is nagyon nehezen kezelem(lehet a depresszió is teszi a pánik és a szorongásom is az a csoda,hogy eddig kibírtam)meg most harminc három éves koromban is annyira nyögvenyelős minden még mindig.
Nem panaszkodni akarok nem ezt kedvelem és szeretem de nagyon kemény ez az élet és nem kicsit nehéz ebben a formában végig élni még az ezt követő hátra lévő időszakot is a szakemberek a szakorvosok sem csodatevő varázslók!!!(nincsen varázs pálcájuk)
Múlt héten már volt egy ámokfutásod ezen az oldalon a depressziós önrombolós kérdéseidből, amiből elég sokat töröltek is.
Most úgy látom eddig bírtad, azt visszatértél siránkozni.
Menjél szakemberhez ha ekkora problémáid vannak,ne ismeretlen emberek értékes idejét szívjad el.
Ezt nem értem ezt a gondolatot öntől irányomban?
Most ennek a momdandójának mi a lényege a mondanivalójának!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!