Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról az...

Mi a véleményetek arról az esetről, hogy egy szakmunkás egyetemre akar menni és a főnöke annyit szól hozzá a helyzethez hogy: "a munkások nem szoktak egyetemre menni"?

Figyelt kérdés
2023. febr. 23. 06:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Visszapofáztam volna, hogy oké, akkor mától nem vagyok szakmunkás
2023. febr. 23. 07:13
 12/29 anonim ***** válasza:
73%
Nincs hatással rám mások nyűgje. Amikor elkezdtem a vállalkozásomat mindenki lebeszélt róla. De én meg csináltam a dolgot ettől függetlenül. Ma nekem van egy jól menő vállalkozásom, ők meg bejárnak a gyűlölt munkahelyükre.
2023. febr. 23. 07:19
 13/29 anonim ***** válasza:
59%

"Egy diplomás ember elintézte hogy legyen egy szakmunkása aki a tudományos kutatásaihoz szakmunkásként "besegit". (Egyedi próba dolgok legyártása, van mikor fűrésszel és reszelővel, forrasztópákával, van mikor valamennyivel komolyabb gépekkel)"

Az a véleményem, hogy a szakmunkásnak fogalma nincs, mit jelent az egyetem, de hajrá, próbálja meg. Nehéz lesz, ha arra se képes, hogy felvállalja úgy a tervet, hogy még idegeneknek se vallja be, hogy ő az, és E/3-ban beszél magáról.

2023. febr. 23. 07:22
 14/29 A kérdező kommentje:
Azért ne nevezzünk tervnek egy elhatározást. Hasznaljuk a jelentesuknek megfelelően a fogalmakat legalábbis ha az okossag latszataval probalunk hozzászólni
2023. febr. 23. 07:25
 15/29 anonim ***** válasza:
62%
Jaj, kérdező, ne majomkodj itt. Te is az okosság látszatával próbáltál kérdezni, de kilóg a lóláb. Őszintén? A kérdésed alapján az első féléved se lesz meg.
2023. febr. 23. 07:29
 16/29 anonim ***** válasza:
75%

"Azért ne nevezzünk tervnek egy elhatározást. Hasznaljuk a jelentesuknek megfelelően a fogalmakat"

Egyetemre akar menni, ezt írtad. Ez terv. Beadta a jelentkezést? Mert majd akkor lesz elhatározás.Nem azt írtad, egyetemre megy, AKAR menni. Úgyhogy használd te megfelelően a fogalmakat...

2023. febr. 23. 07:30
 17/29 A kérdező kommentje:
2023. febr. 23. 07:33
 18/29 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is ezt mondták. Kerestem másik munkahelyet, mert ennél nem lehetett megodani hogy pénteken/szombaton bemenjek oktatásra. Nem engedtek volna el.
2023. febr. 23. 07:46
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

ööö, 17, a linkeden szereplő dolgokat el is olvastad?

Terv=Megvalósítási vágy.

A kérdésben azt írod, menni akar.

Vágod, hogy ez a három ugyanaz? :D

2023. febr. 23. 07:56
 20/29 A kérdező kommentje:
20 igazából nem döntésről van szó hanem inkább arról amit az
2023. febr. 23. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!