Férfi miért degradálja önmagát szakmunkásnak?
Az igaz hogy nincsen diplomája, érettségije van és grafikus szakmája. Egyéni vállalkozóként dolgozik különféle projektekben és még a fizetése is tök jó, havi nettó 500 ezer-800 000 közt van havonta.
De van egy nagyon idegesítő szokása, hogy adott helyzetben ha szóba jön kinek mi szakterülete, ő annyit mond hogy ő szakmunkás és hogy nincs diplomája.
Kérdeztem miért nem részletezi ilyenkor mivel foglalkozik, de mindig elvicceli hogy minek ő csak egy szakmunkás, hiszen mindenki aki nem diplomás az szakmunkás és hogy ő ezzel nem hazudott semmit.
"de mindig elvicceli hogy minek ő csak egy szakmunkás, hiszen mindenki aki nem diplomás az szakmunkás és hogy ő ezzel nem hazudott semmit."
Gondolom azért, mert függetlenül attól, hogy kívülről nézve sikeres ember, saját magával elégedetlen és irigy a diplomásokra.
# 1
de mire? a fizetése simán diplomás szintű fizetés. Aztán nem alkalmazott, függetlenül dolgozik. Ez a szakterület én úgy látom nem igazán diplomafüggő dolog,
Akkor mire irigy?
Figyelj, végül is szakmunkás vállalkozó.
Az más kérdés, hogy a szakmnunkásnak az utóbbi időben milyen pejoratív kicsengése lett, pedig eredetileg pont azt jelentette, hogy ért valamilyen szakterülethez, nem csak egy segédmunkás vagy betanított biorobot.
Trollkodik.
Miért baj ez?
Arra, hogy mi a szakterülete nem válasz, amit mond.
A legtöbb embernek ez fel sem tűnik, már legyint egyet.
Ő megmajmolja ezeket.
Nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!