Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Téged is idegesítenek a nagy...

Téged is idegesítenek a nagy pozitív, mindenkin segíteni akaró, és világbölcsességét átadó emberek?

Figyelt kérdés
Akik annyira nagyon tudják, hogy hogy kell élni...
2023. febr. 23. 00:16
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem meg pont azok a szerencsétlen lúzerek, akik egy olyan szarért küzdenek, mint az ebben a világban való élet.

Sajnálom, hogy nem veszitek észre magatokat, hogy mennyire gyerekes dolog másokat hibáztatni.

Az meg szomorú, hogy hozzátok hasonló, nagyra nőtt gyerekek vállalnak gyereket, mondván, hogy az élet szép, utána meg nem tudják eltartani a porontyaikat ebben a "csodálatos" világban. :D

Nem tudom, hogy miért fáj nektek az, hogy más nem küzd a semmiért és nem örül a szarnak, de hát ez már csak a ti bajotok.

Nekem van annyi eszem, hogy nem foglalkozok a mások életével. Épp elég nekem a sajátom is.

Na, örüljetek csak a semminek, látszik, hogy még gyerekek vagytok! :D

2023. febr. 23. 17:33
 52/57 anonim ***** válasza:
22%

Egyébként te minek élsz még, ha ennyire fáj az élet?

Nem kötelező élni.

2023. febr. 23. 17:48
 53/57 anonim ***** válasza:
62%

#52.

Nem az én döntésem volt, hogy éljek, hanem a szüleimé.

Ja, neeeem, értem én, a te logikád szerint az is az én hibám, hogy ők gyereket vállaltak.

Igaz, hogy akkor még nem is léteztem, de hát akkor is én tehetek róla, pont úgy, mint minden másról. :D

2023. febr. 23. 17:54
 54/57 anonim ***** válasza:
Jó szándékkal segítő vagy sem? Asszem ez a kulcsszó
2023. febr. 23. 18:11
 55/57 anonim ***** válasza:
68%
Addig örülj amíg segíteni akarnak, majd amikor már senkit nem fogsz érdekelni akkor meg az fog idegesíteni
2023. febr. 23. 18:40
 56/57 anonim ***** válasza:
0%

Látszik az értelmi szintedet, hogy fingod sincs, hogy én mit kérdeztem.

Nem szeretném dedós módon leírni, mert nem akarom, hogy bannoljanak miatta.

Inkább fuss neki mégegyszer a szöveg értelmezésének.

2023. febr. 23. 19:13
 57/57 anonim ***** válasza:
73%

#56.

Én is látom a te értelmi szintedet, pont ezért nem is foglalkozok tovább veled.

Szar ügy, ha még a Gyakori szabályait sem vagy képes betartani, miközben élvezed a semmit. :D

2023. febr. 23. 19:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!