Téged is idegesítenek a nagy pozitív, mindenkin segíteni akaró, és világbölcsességét átadó emberek?
Nekem rendben van az életem teljesen, boldog vagyok. Mondjuk nem igazán terjesztem hogyan kell, nem vagyok coach se semmi hasonló.
De szerintem is egyszerű -alapesetben-, ha nincsenek durva traumák. Viszont mindenképpen lehet tenni érte és el lehet érni kb mindenkinek.
Kérdező, aki súlyosan traumatizált keressen szakembert, hogy meggyógyuljon. Dr. Máté Gábor könyveit is olvassa el pluszba, főleg a legújabbat, ami most jelent meg (Normális vagy? címmel).
Akinek problémája van, azon legyen, hogy azt minél előbb megoldja.
Azért valahol látszik a gyakori felhasználóinak mentális állapota, hogy általuk csak az olyan válasz elfogadott, hogy CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAGOSAN annak van igaza aki utálja a világot, az életet, mert neki van igaza és minden szar.
Bezzeg aki nem csak gyűlölködik, esetleg kifejezetten pozitívan él, az mind csak "hazudik" magának és a világnak.
Pontozzatok le nyugodtan, de itt veletek van a baj Köpjétek ki a Blackpillt nyomik.
Én is észrevettem itt, hogy a pozitív válaszokat lepontozzák, a depresszív, lehúzó hozzászólásokat pedig fel.
A kérdésre a válaszom pedig az, hogy én kedvelem a segíteni próbáló, jószándékú embereket. Persze nem a megjátszott dolgokra gondolok.
"Pontozzatok le nyugodtan, de itt veletek van a baj Köpjétek ki a Blackpillt nyomik."
Jót röhögtem, köszi! 😂😂😂
Az igazi nyomik pont azok, akik még azt sem képesek észrevenni, hogy mennyire szar világban élünk. Álomvilágban élő kisgyerekek az ilyenek.
Majd ha felnősz, te is megérted. :)
27-es, nem én szúrtam el az életemet. Az igazán fontos dolgokról nem dönthet senki még a saját életében sem.
De te szemmel láthatólag álomvilágban élsz, úgyhogy neked felesleges magyarázni.
Mondom: majd ha felnősz, másképp fogsz gondolkozni.
"Az igazán fontos dolgokról nem dönthet senki még a saját életében sem."
Ezt hívják felelősségelhárításnak!
28-as és a hozzá hasonlók mind éretlen kisgyerek, akik felnőttesdit játszanak.
Tudod te, hogy mitől felnőtt a felnőtt?
Attól, hogy felelősséget vállal minden egyes tettéért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!