Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Téged is idegesítenek a nagy...

Téged is idegesítenek a nagy pozitív, mindenkin segíteni akaró, és világbölcsességét átadó emberek?

Figyelt kérdés
Akik annyira nagyon tudják, hogy hogy kell élni...
2023. febr. 23. 00:16
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
45%

Nekem rendben van az életem teljesen, boldog vagyok. Mondjuk nem igazán terjesztem hogyan kell, nem vagyok coach se semmi hasonló.

De szerintem is egyszerű -alapesetben-, ha nincsenek durva traumák. Viszont mindenképpen lehet tenni érte és el lehet érni kb mindenkinek.

2023. febr. 23. 09:03
 22/57 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező, aki súlyosan traumatizált keressen szakembert, hogy meggyógyuljon. Dr. Máté Gábor könyveit is olvassa el pluszba, főleg a legújabbat, ami most jelent meg (Normális vagy? címmel).

Akinek problémája van, azon legyen, hogy azt minél előbb megoldja.

2023. febr. 23. 09:04
 23/57 anonim ***** válasza:
39%

Azért valahol látszik a gyakori felhasználóinak mentális állapota, hogy általuk csak az olyan válasz elfogadott, hogy CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAGOSAN annak van igaza aki utálja a világot, az életet, mert neki van igaza és minden szar.

Bezzeg aki nem csak gyűlölködik, esetleg kifejezetten pozitívan él, az mind csak "hazudik" magának és a világnak.

Pontozzatok le nyugodtan, de itt veletek van a baj Köpjétek ki a Blackpillt nyomik.

2023. febr. 23. 10:26
 24/57 anonim ***** válasza:
36%

Én is észrevettem itt, hogy a pozitív válaszokat lepontozzák, a depresszív, lehúzó hozzászólásokat pedig fel.

A kérdésre a válaszom pedig az, hogy én kedvelem a segíteni próbáló, jószándékú embereket. Persze nem a megjátszott dolgokra gondolok.

2023. febr. 23. 10:36
 25/57 anonim ***** válasza:
96%
Engem igen, mert könnyű életvezetési tanácsokat adni. Azután meg ki tudja hogy ő hogyan él.
2023. febr. 23. 11:29
 26/57 anonim ***** válasza:
76%

"Pontozzatok le nyugodtan, de itt veletek van a baj Köpjétek ki a Blackpillt nyomik."

Jót röhögtem, köszi! 😂😂😂

Az igazi nyomik pont azok, akik még azt sem képesek észrevenni, hogy mennyire szar világban élünk. Álomvilágban élő kisgyerekek az ilyenek.

Majd ha felnősz, te is megérted. :)

2023. febr. 23. 11:35
 27/57 anonim ***** válasza:
20%
26-os, attól, hogy te és a hozzád hasonlóak elszúrják az életüket, az még nem jelenti azt, hogy mindenki elszúrja és nekik is szar.
2023. febr. 23. 11:39
 28/57 anonim ***** válasza:
68%

27-es, nem én szúrtam el az életemet. Az igazán fontos dolgokról nem dönthet senki még a saját életében sem.

De te szemmel láthatólag álomvilágban élsz, úgyhogy neked felesleges magyarázni.

Mondom: majd ha felnősz, másképp fogsz gondolkozni.

2023. febr. 23. 11:45
 29/57 anonim ***** válasza:
23%

"Az igazán fontos dolgokról nem dönthet senki még a saját életében sem."

Ezt hívják felelősségelhárításnak!

28-as és a hozzá hasonlók mind éretlen kisgyerek, akik felnőttesdit játszanak.

Tudod te, hogy mitől felnőtt a felnőtt?

Attól, hogy felelősséget vállal minden egyes tettéért!

2023. febr. 23. 12:35
 30/57 anonim ***** válasza:
0%
Felnövök? Már 40 vagyok...
2023. febr. 23. 12:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!