Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Téged is idegesítenek a nagy...

Téged is idegesítenek a nagy pozitív, mindenkin segíteni akaró, és világbölcsességét átadó emberek?

Figyelt kérdés
Akik annyira nagyon tudják, hogy hogy kell élni...
2023. febr. 23. 00:16
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
29%

Az életnek akkor lesz értelme, ha azzá teszitek.

Nem baj, mondom 37-es, a te életed, a te döntésed, a te felelősséged.

Az, hogy te milyen gondolatokkal veszed körbe magad minden egyes nap, a te felelősséged.

Ha sírsz, sírsz, ha utálod az életed, utálod. Csak kérlek, ne szaporodj.

2023. febr. 23. 14:45
 42/57 anonim ***** válasza:
94%
Na végre, hogy valaki ezt is kimondja, leírja. Én is próbáltam párszor, de le lettem hurrogva mindig. Szóval bennem többféle aggályt is ébreszt az efféle magatartás. Egyik az, hogy sokat azt mondják, tanítási céllal tesznek ki idézeteket, "bölcsességeket" stb. Namost első kérdés: kértem én őt arra, hogy engem akarjon tanítani, terelgetni? NEM! Másik: honnan veszi a bátorságot, kinek képzeli magát, hogy KÉRETLENÜL ossza az eszet? Én ezt az egész idézetes, bölcsességes, önjelölt erkölcsi világítótornyot játszó embercsoportot nemes egyszerűséggel szellemi környezetszennyezőnek tekintem és általában azonnal le is állítom a követését, súlyosabb esetben meg is szakítom az ismeretséget.
2023. febr. 23. 14:49
 43/57 anonim ***** válasza:
69%

Inkább az olyan nagyra nőtt gyerekeknek nem kellene szaporodniuk, akik még 40 évesen is azt képzelik, hogy az élet szép.

Rossz belegondolni is, hogy vannak ennyire naiv, tudatlan emberek is.

De végülis nem az én bajom az, hogy ők így élnek. Nem nekem lesz attól rosszabb, hogy egyesek még saját maguknak is hazudnak.

2023. febr. 23. 14:51
 44/57 anonim ***** válasza:
34%

Neked szar az élet, mert azzá teszed, nekem boldog, mert azzá teszem. Párommal most épp azon gondolkozunk, hogy a Seychelle szigetekre menjünk nyaralni, vagy Dominikára Punta Canara

Ennyit erről.

2023. febr. 23. 15:25
 45/57 anonim ***** válasza:
62%

#44.

Csak szerinted teszem én szarrá a saját életemet. Valójában szar lenne az mindenhogy, de te gyerek vagy ahhoz, hogy ne másokat hibáztass.

Az meg nem érdekel, hogy hová mész nyaralni, ugyanis engem nem foglalkoztat sem mások kamu optimizmusa, sem mások önbecsapása, sem az utazások.

Ennyit erről, most pedig menj és dicsekedj másnak. Engem nem érdekelsz.

2023. febr. 23. 15:31
 46/57 anonim ***** válasza:
0%
45-ös te egy rakás szerencsétlenség vagy.
2023. febr. 23. 15:41
 47/57 anonim ***** válasza:
62%

46-os, pont hogy te vagy egy rakás szerencsétlenség, amikor felnőtt ember létedre álomvilágban élsz és azt képzeled, hogy szép az élet.

Minden nap elcsodálkozok azon, hogy milyen ostoba emberek vannak.

Na, de mehetsz is nyaralni, engem nem érdekelsz! :D

2023. febr. 23. 15:44
 48/57 anonim ***** válasza:
23%

A 46-os nem én vagyok, aki az első nyaralást írta. Ezt benézted.

Figyelj, az élet így is úgyis eltelik. Ha te önsajnáltatással akarod tölteni és áldozatnak beállítva magad, akkor ne csodálkozz, hogy szar életed lesz, mert semmit nem teszel azért, hogy jobb legyen.

Más azon fáradozik, hogy kihozza magából a maximumot és boldog legyen.

Egyesek, mint te, ezt nem érdemled meg ezek szerint, te örök boldogtalanságra ítéled magad, amiről csak te tehetsz, mert ilyen a hozzáállásod.

2023. febr. 23. 16:56
 49/57 anonim ***** válasza:
78%

#48.

Leírtam már, hogy a legtöbb probléma nem megoldható az emberek életében és ez nem a hozzáálláson múlik. Írtam olyan egyértelmű példákat is, mint a háború, vagy mint az öröklött betegségek.

Ha szerinted magának választja az ember ezeket a dolgokat, azzal nem lehet mit kezdeni.

Én úgy gondolom, hogy egy ilyen szar világban nincs miért küzdeni, mert az élet mindenhogyan rossz.

Ha ti nem így gondoljátok, akkor ti felőlem küzdhettek. Én a semmiért nem fogok.

2023. febr. 23. 17:14
 50/57 anonim ***** válasza:
20%
Ez a szerencsétlen lúzer azokra fúj, akik nem olyan szerencsétlen lúzerek, mint ő és próbálnak boldogan élni. Mi vagyunk szerinte gyerekesek, mert boldogulni próbálunk az életünkben és nem rimánkodni reggeltől estig. Eléggé szánalmas hozzáállás és remélem az ilyen csődtömeg nem petézik le sehova szaporítva az ostoba fajtáját. Vagy lehet lóg az oldalán egy rakás gyerek, mint a cigóknak aztán azért ilyen ratyi az élete. Nam tudja etetni a kölkeit.
2023. febr. 23. 17:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!