Mi a véleményetek arról az emberről aki madzagnak nevezi az elektromis autó töltő kábelt?
Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 11:37
2/15 anonim válasza:
Nincs róla se pozitív, se negatív véleményem. Én például az alufóliát szoktam vaspapírnak nevezni, pedig tudom, hogy semmi köze se a vashoz, se a papírhoz. Ő madzagnak nevezi a töltőkábelt, és akkor mi van?
3/15 A kérdező kommentje:
Főnököm még azért is beszólt mikor a mérőzsinórt neveztük madzagnak
2023. febr. 14. 11:48
4/15 anonim válasza:
Az, hogy egy praktikus ember, a "madzag" sokkal rövidebb, mint az "elektromos autó töltő kábel".
5/15 anonim válasza:
És az az ember, aki biztosítéknak nevezi a biztosítót?
Vagy aki egy megijedt, rémült emberre azt mondja, hogy sokkot kapott (miközben a sokk olyan keringési elégtelenség, ami ellátás nélkül halálhoz vezet)?
Vagy...?
6/15 anonim válasza:
Egyszerűnek gondolom és azonnal két lépés távolságot kezdek tartani
7/15 anonim válasza:
Ki a f*szt érdekel? Édesanyám, adja az úristen hogy mindenkinek az legyen a legnagyobb problémája, hogy Répáshután Kovács Zsolt nem egy szakkifejezéssel hivatkozott egy tárgyra...
9/15 anonim válasza:
Valakinek meg az angol kifejezések a heppjei. Vmi egyetemi oktato kérte a diákjait hogy ne keverjék, ne vegyitsék az angolt a magyarral. Őt meg ez irritálja.
10/15 anonim válasza:
Utálom, amikor mindenki motozást mond ruházatátvizsgálás helyett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!