Miért nem ér semmit a szavam, véleményem?
Mondok valakinek tanácsot, véleményt, akármit és nem hiszi el, nem veszi számításba se addig, mig még egy személy ugyanazt nem állitja, mint en. Ha megerosit valaki, ugy azt mar figyelembe veszik.
Pl. allok a buszmegalloban es egy holgy megkerdezi, merre van az
Ors vezer tere, erre mutatom neki. Vitatkozik,hogy az nem is arra van. Megszolal mellettem egy ferfi, de igen, arra van. Erre a holgy mar elhiszi.
Vagy.
Ismerosomnek mondom, hogy 38 fokos lázat nem kell csillapitani, csak 39 felett gyogyszerrel, de nem is erdekli, veszi be a gyogyszert. De ha masvalaki mondana, arra biztos hallgatna….
Mindenhol lehurrognak, hulyenek neznek,meg se halljak, szamitasba se veszik sehol, amit en mondok, se csaladban, se egyetemi csoportban, se munkahelyen, se szomszed, se idegen. Meg vitazni se vitaznak velem legtobbszor, hanem meg se halljak, amit mondok.
A szavam nem ér semmit semmilyen témában, sehol.
Es ez mar igy volt egesz eletemben. Nemcsak mostanaban.
Egyszer elmentem pszicholgushoz, hogy tenyleg hulye vagyok-e, de tesztetket kitoltottem es azt mondta intelligenciam iskolazottsagomhoz kepest magasabb, nem vagyok hulye.
A fotóidat küldöd magad helyett az Örsre xD? Pl. Én is megkapom, hogy 10 évvel fiatalabbnak nézek ki élőben.
Pontositanom kell, akkor nem a jókinézet egyedül ill. nem az lehet, hanem az összkép, kisugárzás, amihez képest sokan kevésnek érzik saját magukat pl. És valahogy ezt kompenzálnák.
Mutatni se mutatjak azt, hogy komolyan vesznek.
Ez nagyon igaz, amit az elozo mondott…
- Merre van az Örs?
- Arra.
- Nem is arra van.
- Kis kezit csókolom, fasznak kér tanácsot, ha maga úgyis jobban tudja? *füles visszadug*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!