Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem ér semmit a szavam,...

Miért nem ér semmit a szavam, véleményem?

Figyelt kérdés

Mondok valakinek tanácsot, véleményt, akármit és nem hiszi el, nem veszi számításba se addig, mig még egy személy ugyanazt nem állitja, mint en. Ha megerosit valaki, ugy azt mar figyelembe veszik.

Pl. allok a buszmegalloban es egy holgy megkerdezi, merre van az

Ors vezer tere, erre mutatom neki. Vitatkozik,hogy az nem is arra van. Megszolal mellettem egy ferfi, de igen, arra van. Erre a holgy mar elhiszi.

Vagy.

Ismerosomnek mondom, hogy 38 fokos lázat nem kell csillapitani, csak 39 felett gyogyszerrel, de nem is erdekli, veszi be a gyogyszert. De ha masvalaki mondana, arra biztos hallgatna….

Mindenhol lehurrognak, hulyenek neznek,meg se halljak, szamitasba se veszik sehol, amit en mondok, se csaladban, se egyetemi csoportban, se munkahelyen, se szomszed, se idegen. Meg vitazni se vitaznak velem legtobbszor, hanem meg se halljak, amit mondok.

A szavam nem ér semmit semmilyen témában, sehol.

Es ez mar igy volt egesz eletemben. Nemcsak mostanaban.

Egyszer elmentem pszicholgushoz, hogy tenyleg hulye vagyok-e, de tesztetket kitoltottem es azt mondta intelligenciam iskolazottsagomhoz kepest magasabb, nem vagyok hulye.

2023. febr. 11. 13:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg keres olyan barátokat, akik számításba vesznek téged. Kollégákkal meg egyetemi csoporttársakkal ne foglakozz. Elmész meg csinàlod a feladatod, ès a szabad idődet olyan emberek társaságára fordítod akikkel szeretsz együtt lenni.
2023. febr. 11. 14:31
 12/30 A kérdező kommentje:
Jo, tudom.
2023. febr. 11. 14:32
 13/30 A kérdező kommentje:
Egy vagy ket ember van, akinek szamit a szavam, akit erdeklek. De csak egy vagy ketto az egesz vilagon. Talan egy, talan ketto.
2023. febr. 11. 14:33
 14/30 A kérdező kommentje:
Mas embereknek szerintem sokkal tobb van.
2023. febr. 11. 14:34
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony vagy, vékony, csendes, magas a hangod.
2023. febr. 11. 14:35
 16/30 A kérdező kommentje:
Nem, dehogyis. Magas no vagyok, mely hanggal. Szerettem volna mindig alacsonyabb lenni. Van, aki szerint kicsit tul hangosan beszelek.
2023. febr. 11. 14:39
 17/30 anonim ***** válasza:
58%
Akkor túl jól nézel, ki, irigyek, lehúznának.
2023. febr. 11. 14:41
 18/30 A kérdező kommentje:

Nem, dehogy.

Nezek tukorbe, nem nezek ki azert annyira jol…

2023. febr. 11. 14:44
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem az számít, te hogy látod magad.

Vagy magaddal se állsz szóba? XD

2023. febr. 11. 14:46
 20/30 A kérdező kommentje:

Regen meg minden fenykepen jol neztem, konnyu volt rolam jo kepet csinalni, ma meg ha akarok egy jo fotot csinalni magamrol 1000-et kell kattintani hozza es abbol kivalsztok egy nagyjabol jot…

Sajnos.

2023. febr. 11. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!