Szerintetek a Török földrengés észhez téríti a világ vezetőit?
Figyelt kérdés
Erősen el kellett gondolkodnom…
Milliárdokat küld az EU az Ukránoknak.. de senki nem segít a szemétládák közül a mentésben.. szégyen! Bár olyan lelkesek lennének mint a háború szponzorálásban.. szerintem ki kéne lépni a nyamvadt EU-ból.. az Amcsik most hol is vannak??? Gyerekek! Minden vezető leszerepelt!!! Miért nem segítenek a földrengés sújtotta területeken?
2023. febr. 10. 19:36
21/22 anonim válasza:
#20 De miért jut eszetekbe rögtön összehasonlítgatni a mi segítségnyújtásunkat mindenki máséval? Most ha 110 csapatot küldtek mások mi meg 5-öt akkor mi van? Osszuk el négyzetméterre vagy lakosságszámra (ahogy az olimpiai érmeket is szoktuk előszeretettel :D) és nézegessük, hogy ki segített jobban?
22/22 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák. Én erre büszke vagyok, te meg dühös leszel tőle. Elgondolkodtató...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!