Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek a Török földrengés...

Szerintetek a Török földrengés észhez téríti a világ vezetőit?

Figyelt kérdés

Erősen el kellett gondolkodnom…

Milliárdokat küld az EU az Ukránoknak.. de senki nem segít a szemétládák közül a mentésben.. szégyen! Bár olyan lelkesek lennének mint a háború szponzorálásban.. szerintem ki kéne lépni a nyamvadt EU-ból.. az Amcsik most hol is vannak??? Gyerekek! Minden vezető leszerepelt!!! Miért nem segítenek a földrengés sújtotta területeken?

2023. febr. 10. 19:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
29%

Szóval semmi lényegessel és ezután még leállsz pofázni.

Nem kicsit szánalmas.

Leírnád, hogy a magyar mentők legutoljára mikor voltak Ukrajna közepében segíteni? Én tudom a választ, csak azért kérdem.

2023. febr. 10. 20:43
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Ha erős gondolkodás után jutsz ilyenekre, akkor inkább nem képzelem el a hirtelen ötleteid.
2023. febr. 10. 20:45
 13/22 anonim ***** válasza:
21%
A foldrengesrol nem hallottam, de mindenfele segitseg erdekbol tortenik nem azert mert hu de jofej barki
2023. febr. 10. 20:53
 14/22 A kérdező kommentje:

13#

Érdemes megnézni… jelenleg több mint 20.000 halott sajnos… nyugodjanak békében. Elenyésző segítség.

Ha nincs érdek nincs segítség..

2023. febr. 10. 21:02
 15/22 anonim ***** válasza:
82%
Ahh en szandekosan kerulok minden ilyesmit. Meg a magyar hireket, politikat se kovetem. Eleg nekem az en eletem 😀 Egyertelmu hogy minden penzert vagy onos erdekbol tortenik. A gazdagoknak meg tobb legyen, a csorik meg csinaljanak amit akarnak. Kb e szerint tortenik minden a vilagon es kb mindig is igy volt. Jobb nem is foglalkozni az egesszel
2023. febr. 10. 22:14
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem folyamatosan jönnek fel a mentésről készült anyagok neten. A speciális mentőalakulatok azonnal a helyszínre repültek, keresőkutyákkal, robotokkal, stb... nem tudom honnan tájékozódsz te. Most ilyen munkagépeket nem tudnak egyik pillanatról a másikra odareptetni, hogy eltakarítsék a romokat, és új házakat sem holnap kezdik el élíteni. Türelem...

A világ vezetői pedig nem fognak csinálni semmit. Őket csak az érdekli, hogy minél tovább hatalomban maradhassanak, és manipulációval fogják tölteni az idejüket, nem ilyen marhaságokkal, mint hogy mi történik a rabszolgákkal... a chatGPT is itt van már, kiválóan lehet majd hamis hírek millióit legyártani pár kattintással. Hurrá.

2023. febr. 10. 23:45
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem ki kéne lépni a nyamvadt EU-ból.. "

Miért? Nem EU országok jobban mentek? Téged sem az eszedért szeretnek, ugye?

AMúgy sok mentőcsoprt ment ki, magyarok is. Az EU meg küldött pénzbeli segítséget Törökországnak és Szíriának is, több menetben, és egyéb módon is segítséget nyújtanak.

Szóval tájékozódj, mielőtt osztod a hülyeséget. Bár ez manapság nagy divat. Hála az internetnek.

2023. febr. 10. 23:55
 18/22 anonim ***** válasza:
72%

"A speciális mentőalakulatok azonnal a helyszínre repültek, keresőkutyákkal, robotokkal, stb... nem tudom honnan tájékozódsz te"

Ne is próbálkozz. Magyarázhatod neki, hogy cégek tucatjával ajánlottak fel dollár milliókat és tették ingyenessé a szolgáltatásukat a térségben, hgoy ezzel is segítség a munkálatokat. Ő eldöntötte, hogy senki nem segít és a gyíkemberek vezetik a világot.

2023. febr. 11. 01:12
 19/22 anonim ***** válasza:
43%
Csak nekem jut eszembe a kérdezőről, hogy a hülye okoskodik és nem az okos hülyéskedik?
2023. febr. 11. 03:01
 20/22 anonim ***** válasza:

115 mentőcsapat volt ott, az EGÉSZ világból. A földrengés Magyarországnyi területet érintett!

Az is sokatmondó, hogy ebből a 115-ből 4-et vagy 5-öt egy aprócska, nem túl gazdag ország (a mienk) küldött.

Szóval, a kérdezőnek van némi igazsága.

2023. febr. 16. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!