Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van lehetőség arra, hogy...

Van lehetőség arra, hogy valami mikro adományt küldhessek közvetlenül, vagy közvetetten a török földrengés károsuljainak?

Figyelt kérdés

2023. febr. 6. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván fog erre a célra számlát nyitni a Vöröskereszt vagy az Ökumenikus Segélyszervezet.
2023. febr. 6. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, nemsokára lesz, szerintem pár napon belül megkérdezik majd a tesco pénztárnál, hogy szeretnék-e 250 forintot adni nekik.
2023. febr. 7. 00:01
 3/8 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem adózik ebben az országban minden tisztességes ember eleget ahhoz, hogy tudjon elegendő hasznos segítséget küldeni az ország állami szinten és nem leszel különleges sem attól, hogy külön utakon próbálkozol ilyesmit tenni.
2023. febr. 7. 01:30
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
A garancia gyakorlatilag nulla arra, hogy az kapja meg az adományt, akinek szánod, - de küldözgess csak, ha akarsz! A levélben küldött pénzadományoknak például különösen szokott örülni néhány eltévedt utakon járó postás!
2023. febr. 7. 01:33
 5/8 anonim ***** válasza:
7%
Küldj Ukrajnába, nagyságrendekkel jobban rá vannak szorulva.
2023. febr. 7. 04:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Egyébként annyit írtam be a keresőbe, hogy "törökország+földrengés+adomány", ez volt a harmadik találat, de kínál lehetőségeket adományozáshoz, azért tettem be ide. Szerintem, ha kicsit böngészel, találsz még másokat is.

2023. febr. 7. 23:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A vöröskereszt már nyitott adományvonalat.

Illetve a kereső mentőcsapatok munkáját is tudod támogatni, arra is szükség van most.

2023. febr. 8. 10:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon a Yunus Emre Enstitüsü Budapest pl megosztott számlaszámot
2023. febr. 10. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!