Minek nevezik azt, ha valaki egy aktuális élethelyzet/lelkiállapot miatt úgy viselkedik, ami egyáltalán nem jellemző rá, csak azért, hogy ne olyan legyen amilyen?

12, egyébként te még csak fröcsögtél itt, hasznosat nem írtál. Ha már olyan mérhetetlenül nagy a tudásod, mi lenne, ha esetleg meg is osztanád másokkal?
Vagy csak a mások lehülyézése megy, az, hogy valami hasnzálhatót is mondj, az már nem?

Hmhm, lehet, hogy meguntam a kötözködésedet és a többedik fröcsögésed után gondoltam rákérdezek mégis mi az a végtelen bölcsesség aminek birtokában ennyire magabiztosan ontod a semmit magas lóról. A végén még kiderül, hogy a homo sapiens képes reagálni dolgokra. Durva lenne...
De mondom, ha te ennyire tudod a tutit, miért nem osztod meg velünk? Úgysem ártana így az 5. válaszod magasságában esetleg a kérdésre is válaszolni, elvégre elvileg ezért vagyunk itt.

Nem a komment számozására, hanem a darab mennyiségére mondtam, hogy 5. Ami ugyan akkor még nem volt 5, de nem véletlen írtam, hogy "úgy... magasságában", azaz körülbelüli értéket írtam.
De ok, mindegy. Idejöttél, böfögtél kettőt, jólvan, büszke lehetsz magadra, szétspameltél egy kérdést. Most biztos nagoyn produktívnak érzed magad.
Bocs Kérdező, hogy etettem ezt a trollt. De a lényeget leírtam a 3as és 9es (számozású) válaszomban. Más meg ugye nem válaszolt érdemben:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!